Wednesday, November 21, 2012

Berbaju Kelawar


hurmm...bertemu kembali...
kali ni nak citer pasal anak kecik mak tu...dah lama tak citer pasal dia secara peribadi...
cehh, peribadilah sangat....sebab takde menda nak diciterkan...dia membesar seperti kanak² yang lain...

alkisahnya, itu hari kan, setelah mendapat pengkhabaran berita yang adik aku dapat anak perempuan...
mulalah aku buat aktiviti pembersihan...
short list balik baju² baby girl yang dah tak muat oleh dak iris...
sebab nak kasi pada arissa tu...
dalam pada mengemas tu, terjumpa sehelai baju tidur 'kelawar'
terus try sarung kat dak iris tu...
ngam² tapi agak labuh la sikit..
takpe, sikit masa lagi sure muat tu...

skang susah dah nak snap gambar dia ni...
kena attract dia punya perhatian dulu, baru leh snap...
kalu idak, asyik berjalan sana sini jek...
tak dok diam...

ekseli ni baju kakak...
aku lupa dah beli kat mana, ke ada orang hadiahkan...
hurmm, tah la, lupa sudah...
faktor dimamah usia ni...


ni gambar kakak...
baju yang sama jugak...
tapi umur yang berbeza...

ok sekian...


20 comments

Wednesday, November 21, 2012 11:14:00 AM

nak terbang mana tu dik iris?

Wednesday, November 21, 2012 11:18:00 AM

comel je dedua..

Wednesday, November 21, 2012 11:20:00 AM

Comel.

Beb, aku dah post tau ☺☺

Wednesday, November 21, 2012 11:24:00 AM

uih... dah anak dara dah...untung suk bila dah besar.. "D

Wednesday, November 21, 2012 11:35:00 AM

Alololo... tomeinya..

Wednesday, November 21, 2012 11:39:00 AM

comel..Ayu dulu pun ada satu untuk iris..tomei sgt..kirim kat MamaLyna tolong belikan...tapi dah muat dah..
Nak ... nanati add Ayu kat group collect Fm kat Fb..suka..tq dear!

Wednesday, November 21, 2012 11:44:00 AM

tahan betul kain jenis ni kan.. kalau kain cotton kapas tu cepat je reputnya.. kalau kain ni pakai sampai lunyai pun masih cantek.. :) mahal sket je kan.. tapi berbaloi..

Wednesday, November 21, 2012 11:54:00 AM

Heheheheh...melepak betul dak kenit ni. Mcm anak mat salleh lak upenye...

Wednesday, November 21, 2012 12:01:00 PM

alooo comelnyer... Salam kenal..

www.siezuka.com

Wednesday, November 21, 2012 12:13:00 PM

betui..kalau nk snap gmbr dorang sukar sket kan..x duk senyap..hehe..

pakai kelawar..cute la bam2 iris ni..

Wednesday, November 21, 2012 12:17:00 PM

comel betul

Wednesday, November 21, 2012 12:18:00 PM

chomel!!

Wednesday, November 21, 2012 12:21:00 PM

lama tak bukak blog kak.. hiihi iris dah jalan yer, baguih baguih.. comel berbaju kelawar ;)

Wednesday, November 21, 2012 12:23:00 PM

oloh-olohhh comehnya dieeee berbaju kelawar.dah besar budak tecit ni kan.

Wednesday, November 21, 2012 2:38:00 PM

tomei2

Wednesday, November 21, 2012 2:58:00 PM

sorang muka ibu sorg muka abhi..

Wednesday, November 21, 2012 5:14:00 PM

comell

Thursday, November 22, 2012 2:46:00 AM

Mcm mak-mak la iris ni,haha!

Thursday, November 22, 2012 10:39:00 AM

nak pinjam baju leh??cumilnyer!

Thursday, November 22, 2012 1:26:00 PM

comey..

http://fadthnwan.blogspot.com/

Post a Comment