Monday, November 12, 2012

Cinta Yang Tak Kesampaian


hurmm...korang nengok tak Anugerah Skrin pada malam jumaat lepas???
ok, aku mengaku aku nengok...tapi tapi tapi...tah lah, aku tak tau camner nak bagi komen pasal majlis tersebut...sebab aku rasa tah la, tak paham ngan konsep majlis tersebut...
alami dunia fantasi...erkk...aku nak dunia yang realiti punya...
hehehe...

mulanya aku rasa ok kut derang wat gitu, sebab kalu awal dan lofa jek yang mengacara, sure, sah boring kan...tapi bila wat cam drama gitu, selami dunia fantasi tu, ok sikit la walaupun banyak yang kelaut...
pepun aku suka lakonan bersahaja si adi putra, fyzz fairuz tu...hehehe...
adi amik mood ngan si rita untuk drama terbaru SEHANGAT ASMARA nanti...
owh ok, zainal dan kamilia...

aku ingatkan aku jek yang rasa owhh anugerah apa ni...bila bukak jek wall fb...
mak aih, rata² bagi komen yang sangat negatif...
ada yang kata tah apa²...
ada yang kata erkk, baik tido lagi bagus...
ada yang tak terkata...
dan ada yang baca jek...eh itu aku...

siyes katalah, aku pai terlelap jugaklah nengok anugerah tu tau...
pastu bila nengok yang bagi ucapan tu sampai over run, jenuh pengacara di belakang nak cover tau...
sampai terpaksa bertepuk² tangan berkali²...
tah la, kalu rasa over run ni bakal berlaku, baik toksah kasi pemenang tu kasi ucapan...
sure berjela la ucapan derang...
eh itu pendapat aku lah...

aku nak kata lebih pun aku ni hanya salah sorang dari beribu penonton yang menonton...
entahlah, mungkin derang nak buat kelainan, tapi tulah kan...
hurmm...
cinta  yang tak kesampaian...

notadijariku: ok, tunggu AIM pulak sabtu ni...
harap gamatlah sebab ada paknil dan kak dibah...

9 comments

Monday, November 12, 2012 5:01:00 PM

sy tengok kejap je kak. pastu dduk luar borak dgn sepupu sepapat suami. isunya psl anugerah tu la..semua lari xmo tgk dh..hahaha

Monday, November 12, 2012 5:19:00 PM

saya tak suke neelofa
so, awal2 saya dah tukar channel lain, huhu!

Monday, November 12, 2012 5:20:00 PM

AIM main kat tv mana ye? tak tengok pun anugerah skrin ...lupa..hihi..

Monday, November 12, 2012 5:24:00 PM

rasa bosan jugak tengok ritu..... trus tukar channel... huhu

Monday, November 12, 2012 5:38:00 PM

boring giler ASK..kami ank beranak yg nengok blh sembg2..hilang tumpuan..huhu

Tuesday, November 13, 2012 8:45:00 PM

kitorg xtgk, baik ngadap panten adek aku buakk adiah kawen die,hahaha,mmg ramai yg makihamun kt fb

Wednesday, November 14, 2012 9:20:00 AM

AIM tv brpa erk.lupa dah..hihi

awal2 ok,lama2 borink..mmg kelaut pon..

ngantok..

Wednesday, November 14, 2012 9:33:00 AM

Mmg ta pape kan kakak..pastu semua skrip asyik perli2 jer..

Wednesday, November 14, 2012 9:48:00 AM

aku tatau pepe pasal anugerah tu ... sbb aku mmg tak minat .... hahaha

tp terpandang seklai lalu waktu tukar channel mmg nampak tah pepe

Post a Comment