Thursday, November 8, 2012

First Payment


ingat tak ari tu aku pernah citer sal dah boleh cash out pun amaun kat says.com
alhamdulillah...tadi cek email...dapat advice payment dari hsbc...
yang dah bank in ke akaun m2u pendapatan dari says.com tu...
walaupun amaun tak banyak hanya RM49 sahaja...tu pun dah syukur...
saper nak kasi free RM49 kan...


rezeki di pagi hari...

notadijariku: minggu depan rezeki yang satu lagi akan 'masyuk'...alhamdulillah...

7 comments

Thursday, November 08, 2012 8:27:00 AM

wah bagus2

Thursday, November 08, 2012 8:29:00 AM

masyukkkk la akak skang.. :)

Thursday, November 08, 2012 8:38:00 AM

alaaaa... says.com ni apa pulak?

Thursday, November 08, 2012 8:54:00 AM

Tak pndai guna lah kak say ni. ajar blh? buat tutorial ke hehe

Thursday, November 08, 2012 8:57:00 AM

hmmmm tahniah kak .... sape nk bg kan .. ai tak reti nk guna ..fb pun kul 4 br bleh nuka ...

Thursday, November 08, 2012 11:07:00 AM

Tahniah ☺☺

Thursday, November 08, 2012 5:55:00 PM

Best2... Kita masih menunggu..hehehehe

Post a Comment