Thursday, November 22, 2012

FM Collector


salam semua...
harap semuanya sihat seperti semalam...
ok hari ni aku nak cerita pasal salah satu hobi aku yang satu ni...
yakni mengumpul FRIDGE MAGNET...
kat fb sana, aku ada join satu Group MY FM COLLECTION..
kat group tu, ramai tul collector FM tau...
kagum dan teruja nengok koleksi memasing...
kalu nak dibandingkan dengan koleksi mak yang ciput tu kan...
eh ada juga antara collector yang menjual FM kat situ...

so takmo citer panjang...ni antara koleksi FM antara ahli yang ada kat situ...
giler banyakkkkkkkkk...

ni sampai penuh peti...kalu FM aku yang kat rumah dah opis dikombinekan sure jadi gini jugak...
tapi tak sanggup letak kat pintu bawah...banyak GODAAN nya...huhuhu...nangis mak ni kang... 

yang ni lagi...giler kewl... 

hurmm, mana nak cari board macam ni ek...
teringin nak ada satu... 

so far aku dah masukkan beberapa ahli baru ari tu...
aku masukkan nama mummy ayu...sebab aku tau dia pun antara FM Collector yang aku kenal...

ada sesapa yang nak join Group ni lagi dak???
meh la...

17 comments

Thursday, November 22, 2012 8:45:00 AM

banyaknya sis
anak2 x kacau ke

Thursday, November 22, 2012 8:46:00 AM

cikmot alamat jgn lupa....masukkan nama ya gak cikmot...ya pun peminat fm gak

Thursday, November 22, 2012 9:13:00 AM

gile tu banyaknyaaaa .. kita ciput je hehehhe ..

Thursday, November 22, 2012 9:27:00 AM

tq coz add Ayu..semalam dah jengah pun..memang kagum sbb banyak sgt FM diaorang....

Thursday, November 22, 2012 9:35:00 AM

Banyaknya. Aku nyer tak sampai 20 ketul. Bley masuk list ker...hehehe...

Thursday, November 22, 2012 9:37:00 AM

nk join!!! tp fm sy ciput je..


kak, tu kan white board biasa je.. alerrr, yg utk dak² kecik ceconteng tu..

Thursday, November 22, 2012 9:50:00 AM

kite nye pintu peti atas je yg penuh sampi kiri kanan, pintu bwh xberani nk letak sebab byk tangan yg berkenan utk ambiknya...
leh x nak masuk list nie?hihhihii

Thursday, November 22, 2012 10:01:00 AM

bubuh nama fahim la kak ... die FM collector tu ...

ko byk nar minat nye ... hobi sampai 2-3 jenis

Thursday, November 22, 2012 10:25:00 AM

wow!!! kekaguman iolss..banyaknya koleksi mereka.

Thursday, November 22, 2012 10:38:00 AM

PERGHHHH BANYAK GILA..NURUL DULU KUMPUL TAPIKAN MERAH TUH SIK PANJAT KUSI AMIK SEMUA FM2 WAT MAIN N KADANG2 PECAHKAN..so mls dah nak kumpul fm..

Thursday, November 22, 2012 10:42:00 AM

salam kenalan..

alynn br menceburkan diri dlm dunia FM nie..koleksi pun masih seciput lagi..alynn berkenan frame pic yg paling atas skali..maybe kena tempah khas kot..?

tp sis, kalau board last pic tu sis boleh dptkan kat kedai buku..

Thursday, November 22, 2012 11:01:00 AM

banyak gilaaaa! sy xleh kumpul FM nih kak, sekali anak buah balik....abih suma drg keja kan...last2 tinggal seco'et jer..HAHA

kak, link page yg akk bg ari tuh yg kumpul sampul angpow tuh, sy klik link tuh xvalid la kak...ada link lain x?

help! =)

Thursday, November 22, 2012 11:10:00 AM

Nak! Tapi koleksi sy ciput. Malu lak nak join. Hee~

Thursday, November 22, 2012 11:47:00 AM

Akak, ajak la saya! Huhu! =)
Kak, nak ke board tu? Kat ikea ada jual..

Thursday, November 22, 2012 1:25:00 PM

bnyknyaaaa....sya baru ja kumpul FM nie.. baru ada 5 ja kt peti ais. sedih tul.. Nk join gak la group nie..


http://fadthnwan.blogspot.com/

Thursday, November 22, 2012 10:59:00 PM

ya dh ad group tu...admin dh approve pun...

Monday, November 26, 2012 12:59:00 PM

board tu akak beli kat IKEA.. kalau tak silap Rm49 satu..

Post a Comment