Friday, November 9, 2012

Roti Jala Punya Pasal


rehat semalam aku kuar ngan opismate...
memula ke alamanda...semata nak cari novel nan satu tu...
tapi ampeh, takde...harap jek kedai buku gah...huh...amarah disitu...
so terus ajak opismate ke Aeon..sebab kat situ ada kedai buku popular...
mana tau novel yang dicari ada kelihatan disitu...
tapi sampai sana, ampeh terasa sekali lagi...
takde jugak...lastly aku terembat novel yang lain plak...
ayayaya...penyakit betul...tak leh nengok novel...nak membeli jek kejenya...
owhh abislah...makan novel la pai ujung bulan...

pastu merayap² dalam aeon tu jap...p cari bra baru bla bla...
ada kisah sal bra aku nak kongsi bersama...eh tu nantilah...bila kerajinan itu datang...
ari ni mood spoil...tetiba jadi sentap sendiri...mengoms tul...

dah abis merayap kat dalam tu, terus ke Daiso Japan kat deretan pejabat pos dalam Aeon tu...
semata nak cari acuan roti jala yang ada 3 mata tu...
dah lama mencari...pes time datang daiso ritu, stok belum sampai...
semalam sib baik dah ada barang yang aku nak tu...

lama dah aku nak beli menda alah ni...pernah gak dok tanya rege kat satu FB ni...
tapi sampai sudah dok bitau harganya...lastly malas sakitkan hati aku sendiri, aku remove dia dari fren...
nak meniaga tapi pertanyaan kastemer takmo tanya...huh... grRRrr...aku marah...

so beli kat daiso jelah...ni pun sib baik kawan yang bitau kat situ ada gak jual...
RM5 jek pun seme barang kat daiso ni kan...

aku nak yang ada 3 muncung gini kan...
senang hubby nak menjala...hahaha... 

beli kat Daiso Japan tulah...
baru jek dibuka kat dalam Aeon Equine Park tu...
sebelum ni yang aku tau, daiso ni ada kat the mines...tu paling dekat...
paling jauh sikit kat IOI puchong tu... 

best dok kat dalam daiso tu...
macam² barang ada...wat aku jadi ralit jek...dari satu barang jadi bermacam² barang yang aku amik tanpa sedar...erkk...

8 comments

Friday, November 09, 2012 9:26:00 AM

betul tu.. kat daiso semua barang rm5, botol 3 moncong ni pun banyak jual.. saya selalu pegi yg iOi sbb dkt ngan umah.. kalau pegi wajib beli pisau.. sonok dok buat koleksi.. sbb malas asah pisau pun satu.. tumpul je masuk laci.. :D

Friday, November 09, 2012 9:30:00 AM

amboi, apa lak senang hubby nk menjala.. nape bukan akak yg menjala?? hahaha

Friday, November 09, 2012 9:37:00 AM

Daiso ni dlm sume aeon ada rasenye..nk gi beli gak ar hihihi....

Friday, November 09, 2012 10:00:00 AM

last week gi daiso kat mines..banyak barang2 cumel kat situ..suke..

Friday, November 09, 2012 10:09:00 AM

rajin laki ko menjala
hehee aku pn xreti wei jala2 ni

lama gk x pegi daiso..sejak2 dok hulu ni kan..

Friday, November 09, 2012 11:26:00 AM

sy ngan akob pon rajin singgah daiso kakak

Friday, November 09, 2012 11:27:00 AM

dah lama cari ... yeay senang nk buat karang ..nanti aku nk pi beli se la ...

kak ...lama nye konye lunch hour sempat pi 2 tempat tu ..

Monday, November 12, 2012 4:05:00 PM

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Post a Comment