Wednesday, December 12, 2012

12.12.12


cantik kan tarikh hari ni...
sure ramai yang pilih tarikh hari tuk melangsungkan perkahwinan atau sesuatu perkara yang boleh diabadikan dalam hidup memasing...
bagi aku, hurmm...so far lum ada speselnya tarikh hari ni...
nak beranak hari ni, dah beranak tahun lepas...
nak kawin, dah kawin tahun 2006 dahulu...
nak sambut besday plak, besday bulan 8 so tak leh ubah dah...
anniversary plak bulan 1...
hurmm...memang takde apa hari ni...
tapi teringat kat seseorang sebab hari ni besday dia...
hepi besday pada dia...mana tah dia menghilang...
dah lama tak kedengaran berita darinya...

tapi hari ni best sebab opismate yang cuti bersalin 3 bulan dah start kerja semula...
maknanya tanggungan kerja beralih kuasa..
yey, kualiti masa aku kembali...
yihaaa...bari BW tanpa segan...

so korang plak camner??? ada apa apa yang istimewa tarikh hari ni???

notadijariku: katanya hari ni ada perhimpuan hindraf kat JPN sana...
alahaii..moga negaraku aman sentosa...amin...

10 comments

Wednesday, December 12, 2012 8:44:00 AM

cntik tarikh hari ini.

Wednesday, December 12, 2012 9:06:00 AM

tarikh keramat

Wednesday, December 12, 2012 9:10:00 AM

Baru bc nota bwh tu dh hp abi bunyi...pdn la dia blk lmbt mlm td. Hrmmm...
Kita pun xde buat apa hr ni. Buat kerja rmh mcm biasa saja.

Wednesday, December 12, 2012 9:14:00 AM

kak, jgn bw xhengat donya lak ye.. hahaha

Wednesday, December 12, 2012 9:36:00 AM

pd aku masih tak special .. aku masih letih nye kerja hakiki yg tak abis2 ni ...hmmmmm

Wednesday, December 12, 2012 9:48:00 AM

nak nikah kan anak pn kecik lagi
hahahaa
patut aku sunat kan iman tu hari ni lawa date

Wednesday, December 12, 2012 10:21:00 AM

Takde special sgt pun tuk rini..
Sbb ari2 pun dh special
Hihi

Wednesday, December 12, 2012 11:11:00 AM

rata2 blog ckp pasal date arini..4 me nothing spesial..salam kenal

Wednesday, December 12, 2012 11:27:00 AM

ada, hari ni ulangtahun hari lahir bestfriend 12.12.84.. tua dah dia hahahh..

Wednesday, December 12, 2012 6:11:00 PM

saya masuk keje ari isnin ni..kikikkiki

Post a Comment