Thursday, December 27, 2012

Balik Kampung Lagi


Hurm...yeyey blk kampung...wbkhal baru je blk dr kampung kan...tp minggu ni kita blk jengka la plak...dah lama tak blk sana...last rasanya raya haji ari tu la kut...so petg esok aku akan half day...hubby kata gerak lepas Jumaat...suka suka...dpt jumpa mak...dpat negok buahan...kalu ada rezeki boleh bw hasil ke sini...

Kopak dah aku ni...lum ujung bulan dah sengkek kan...tp tkpe la at least dpt bsama famili tersayang...rindu kat mak dan adik2...rindu nak nengok anak buah baru sekali...
Pada kengkawan yg lain...tkde plan nak kemana ke cuti hujung tahun ni...owh ye rasanya kat dataran depan istana kehakiman ada konsert ambang 2013 anjuran AMBANK...anak menantu akan buat persembahan...ate pengerusi ambank bapak mizznina kan...tapi cam biasa...aku lebih selesa berada dirumah...hahaha...beria citer kan...mcm nk p ja...huhuhu....

Ok...get to go...ank dirumah kena disusukan...time diorang masuk tido...jumpa esok ye...

Notadijarik:rasa mcm nk buat entry pergulungan thn 2012...tp negok mood la sama ada rajin ke dak...huhu

5 comments

Thursday, December 27, 2012 9:44:00 PM

semoga selamat pergi dan balik.
mesti puas dpt mkn buah-buahan.

Thursday, December 27, 2012 10:04:00 PM

bestnyer balik kg kan....mmg tratment plg best bila sedara mara...:-)

Thursday, December 27, 2012 10:12:00 PM

Kak, takde fm jengka ke kak? Haha =)

Friday, December 28, 2012 1:02:00 AM

balik kampung jumpa sedara mara, sememangnya happening.

Friday, December 28, 2012 9:11:00 AM

bestnye balik kg...nak manggis...boleh gitu?..hahaha

Post a Comment