Friday, December 14, 2012

Content Warning For 18SX Only


ok, entry berikutnya...
mari kita lupakan babak emosional di entry sebelumnya...
kita ke cerita berikutnya...

aku nak tanya korang lah, korang pernah tak hadapi perkara seperti yang aku hadapi...
ni ha, tiap kali aku ke blog mak jemah ni kan, sure akan keluar content warning dahulu sebelum ke front page blog dia...naper ek???
lagi pulak siap kata yang content only suitable for adults...
erkk, tak sesuai tuk bawah umur ek...
eh blog mu ni 18SX ke jemah...
heran mak ni tau...

nak kata blog porno, eh idak idak...
tu blog jemah...blog kekeluargaan...
tapi kenapa ye jadi begini...
tak kiralah aku open dari rumah ke, dari pejabat ke, dari memana ke, sama jek masalahnya...
so why why...plis tell me why...

ni dia...

buat mak jemah, help me...why dis happeng???

hurmm...blogger lain ada hadapi masalah cam gini...
sila jawab...aku tanya ni...

mood: nak balik kampung...

9 comments

Friday, December 14, 2012 10:58:00 AM

busuk rrr kakak ni...sy pon tak tau camno nak buang benda alah tu..kakkakaka....kasi tulun la

Friday, December 14, 2012 11:02:00 AM

kak, mende tu kt setting...rsnya dia lupa kot setting dia mcm tu..

kena g setting => other => Adult content => tukarkan kepada no..

so, nt xde la kuar gitu..

Friday, December 14, 2012 11:39:00 AM

ooo susah nie
anum x pandai

Friday, December 14, 2012 11:54:00 AM

blog kita pun sama .. org tak boleh akses .. bila jer klik tetiba bertukar jd page lain ;-(

Friday, December 14, 2012 11:57:00 AM

ada juga masuk sesetengah blog mula2 ok pastu dia cakap malware apa menda ntah...ada gambar mcm pencuri...mcm virus kot..takut , terus tutup

Friday, December 14, 2012 12:04:00 PM

Salah setting lah tu. ADa gak jumpa beberapa blog yg mcm nih.

Friday, December 14, 2012 1:14:00 PM

Nie kt setting.g setting pastu adjust jgn tick kat adult warning tuh.wat everyone can search

Friday, December 14, 2012 1:42:00 PM

Mak jemah kene tukar setting kat dashboard blogger die tu...igtkan mak jemah sengaja xnk kasi org masuk blog.die..

Friday, December 14, 2012 2:14:00 PM

izan, mende tu blh setting la. awal2 remind org kot ada entry2 yg menyentuh sensitiviti itu terpulang pada pembaca jgn salahkan blogger tersebut.

Post a Comment