Thursday, December 13, 2012

Dah Kahwin Ye???


itu hari, aku ada terbaca kat wall salah seorang peserta The Biggest Loser Asia Season 1...si Christine White...jangan tak percaya...dia dalam friend list aku...hahaha...
setahu aku masa dia tersingkir dari rancangan tu...dia masih single...
tapi kat wall tu dia dok kata hubby hubby...
hurmm...terpikir dah kawin ke dia...
sebab sebelum ni tau la pasal kisah percintaan dia dengan salah seorang peserta TBLA jugak...si Hafiz tu..
hurmm....how surprise...kawin jugak mereka ek...
tapi puas cari gambar kawin...nan ado....
yang aku tau hafiz ni islam dari singapura...
dan christine kristian dari filipina...
dalam kuali bertemu jugak...hahaha....

ini christine white...memang putih dia ni...

ni selepas di transform jadi kurus...comel ah ah...

yang kiri sekali tu hafiz...

dah jadi kurus jugak...
ni dia ngan christine...
putih kan christine...aku dah cakap dah...

hurm...kalau dah jodoh tak kemana...

notadijariku: tapi ye ke dah kawin...nengok macam...hurm...

14 comments

Thursday, December 13, 2012 10:41:00 AM

kalau dh jodoh tak kire jauh mane pun ttp bersatu kan.... psst... gebunye pompuan tu.... cun...

Thursday, December 13, 2012 10:46:00 AM

dh la kot..

Thursday, December 13, 2012 10:48:00 AM

putihnya

Thursday, December 13, 2012 10:52:00 AM

santek la da kurus
kagummm

Thursday, December 13, 2012 11:05:00 AM

mesti anak kaler lite brown kan?.

Thursday, December 13, 2012 11:24:00 AM

saya pon tgk TBLA ni...

Thursday, December 13, 2012 11:33:00 AM

cantiknya christine sekarang. great transformation

Thursday, December 13, 2012 1:10:00 PM

mgkn dia pggl hubby je sbb org skg ni pelik..xkawen dah gatai pggl hubby..mummy..mama..papa..haha..ops!

Thursday, December 13, 2012 2:00:00 PM

gebu aih kulit dia kan cikmot

Thursday, December 13, 2012 2:19:00 PM

KLU KAWEN OK LA ...JGN YG ISLAM JD TAK ISLAM KANG....

Thursday, December 13, 2012 2:42:00 PM

huwaaaaa..kurusnyeeeee...nak masuk biggest loser gak boleh?..

Thursday, December 13, 2012 3:31:00 PM

la..ye ke..baru tau nie...

Thursday, December 13, 2012 5:30:00 PM

cantek sanagt pompuan nye tu..ish bile la nak putih gebu cam ni ngeh ngeh ngeh tak pe la berangan jo la ha ha

Friday, December 14, 2012 12:20:00 AM

dah kawin ke???
ketara warna mereka berdua..
dapat anak mesti comelkan

Post a Comment