Saturday, December 8, 2012

Kan Dah Kena BALAS


malam tadi gigih aku bangun dari tido yang hampir nak lena semata nak nengok MaharajaLawakMega....tapi tu pun jam time tu dah kul 10:30 malam...bangun jek time kumpulan shiro punya giliran buat persembahan...owhh ok jek lawak derang malam tadi...

cuma tak pat nengok lawak dari saywho dan pimai kut...tapi tak per....dah nengok ulangan petang tadi...
hurmm, tapi siyes la sebagai salah seorang peminat jozan, aku rasa lawak derang malam tadi hurmm...bolehlah kut...tak mampu nak buatkan aku ketawa berdekah2 seperti sebelum ni...

dan malam tadi seperti yang kita ketahui ada proses penyingkiran kan..aku ingatkan satu kumpulan jek yang kena singkir...sekali tiga ko...ha amik...selesa sangat selama 3 minggu tiada penyingkiran kan...
minggu keempat terus 3 group out...
pimai, dadidu dan BALAS yang out..

ok, aku puashati kut dengan kumpulan yang tersingkir ni...sebab kalu korang ikuti rancangan MLM ni korang tau la prestasi 3 kumpulan ni kan...
tu kumpulan balas tu, tak abis dengan lawak lucah mereka...
apa daaaa, kan dah kena tegur lagi ngan awie...
takkan dengan melucah ko leh buat orang gelak der...
malu la ngan kumpulan dari seberang...
siyes, pai hari ni aku tak paham naper depa leh pergi jauh sampai ke MLM jauhnya...
kalu takat raja lawak tu takdenya nak heran der...tapi ni maharaja lawak kut.
ok mungkin rezeki mereka...

bila takde improvement, jadinya perjalanan mereka sampai malam tadi jek...
aku baca komen kat page MLM tu ramai yang setuju dengan keputusan juri kut dengan ketiga kumpulan yang disingkir ni..
hurmm...takpelah kan, yang ada tu harap perbaiki mutu persembahan korang....
penonton nak gelak sebab lawak...
bukan nak nangis sebab tak lawak....

so bab kata nabil yang join boboi tu, lu fikirlah sendiri....
eh lupa tema malam tadi adalah membodek...
hewhewhew...

notadijariku: perghh hari ni seharian di rumah...kesian kat anak2 kan...

4 comments

Saturday, December 08, 2012 11:25:00 PM

Esok leh bawa anak anak pi jenjalan lagi...

Sunday, December 09, 2012 12:23:00 AM

sangat2 setuju...kan dah kena balas...mmm..

Sunday, December 09, 2012 12:54:00 AM

Tak brp lyn sgt..tp suka jozan gak..hehe..kdg2 klu bkk tgok dorg perfom lyn jgkla..

Monday, December 10, 2012 9:33:00 AM

sy suke bila Balas kuar..semak!!

Post a Comment