Tuesday, December 18, 2012

Mencari Rooftop Prince Di Hari Gaji


salam semua...ada sedikit senyum di wajah hari ni..
mana taknya hari ni kan hari gaji...
hari yang ditunggu oleh semua...
eh lama tak jumpa dengan gaji sendiri kut...
ekekek...

pepagi lagi seme utang kekal aku dah lunaskan...
bil air, api, maxis, astro dan segala bil yang ada aku dah setelkan...
biar awal awal tak jadi tunggakan kan...
sib baik line pepagi ok jek...takelah jammed mana pung...
tapi kali kedua aku cuba log in dah jammed dah...
takpelah, seme pun dah setel kan...bulan ni jek dah RM1k unntuk bayaran utang miutang semua...
tu belum lagi ditambah dengan yuran taska anak2 yang cecah RM1k jugak...
sib baik la bulan ni ada bonus...so beban yang ada, kuranglah sikit...
hehehe....

ok, berbalik pada tajuk...hehehe, ekseli aku sedang nonton drama ni...
kdrama ok...hahaha, ok, aku mungkir janji sendiri takmo nonton kdrama lagi...
semalam masa mencari cari kdrama yang best tuk ditonton masa bos CUTI ni...
terjumpalah satu drama yang aku rasa agak best tuk dilayan jugaklah...
masa tu dah time nak balik tau...
so pagi ni sambung semula...
drama ROOFTOP PRINCE...
ni antara drama yang terpopular sepanjang tahun 2012 ni...
lakonan Micky Yoochun...dia ni pernah berlakon drama Sunkyunkwan Skandal jugak...
pendapat aku dia lebih sesuai berlakon drama mengenai joseon era dari era masa kini...
itu lebih cocok...ihikss...

ok, lupakan itu...aku tengah mencari rooftop prince ni...
plis don disturb me...

notadijariku: hari gaji ni...jom merayap...lalala...

16 comments

Tuesday, December 18, 2012 9:03:00 AM

kak, download je la.. akak sy dh hbs donlod n tgk.. dia tu kaki korea gak..

Tuesday, December 18, 2012 9:04:00 AM

heiii... boikot the korean... ;p

Tuesday, December 18, 2012 9:04:00 AM

seronok lah akk dah gaji. kita swata nk tguu hujung bulannnnnnnnn T.T

Tuesday, December 18, 2012 9:18:00 AM

saya pon dah settle hutang piutang kekal tu

Tuesday, December 18, 2012 9:54:00 AM

bestnya dah gaji.
kita pun tengah mengendeng gaji suami yelah sharing is caring ;P

selamat menonton cikmot :D

Tuesday, December 18, 2012 10:10:00 AM

kak,boleh tgk sini klu nak beli kdrama..

http://loseweight-chaiyok.blogspot.com/2012/05/rooftop-prince.html

Tuesday, December 18, 2012 10:11:00 AM

Patut la smlm senyapppp je..tgh tggu durian runtuh rupenye, kkekekekekekeeke...

Tuesday, December 18, 2012 10:13:00 AM

best kak drama tu..

Tuesday, December 18, 2012 11:47:00 AM

bayar semua hutang

Tuesday, December 18, 2012 1:01:00 PM

Suka ayat "dah lama tak jumpa Gaji"...lama Sgt beza Gaji bln 11 ngan bln 12...

Tuesday, December 18, 2012 1:44:00 PM

aduhh akak x sempatlah nak tgk citer korea nie huhu

Tuesday, December 18, 2012 1:52:00 PM

ooo..cita korea.ingat apa tadi...
selamat menonton..best ker cita tu?

Tuesday, December 18, 2012 4:05:00 PM

nasib la aku tak terjebak ngan drama2 K ni
kalo x harus aku ngecek ko suh dload kan

Tuesday, December 18, 2012 7:07:00 PM

ooo...cite rupanya...ahaks..igtkn apa td...

Wednesday, December 19, 2012 8:53:00 AM

layan sampai abis rooftop prince kat channel 393.mula2 x suka lama2 terus sangkut

Wednesday, December 19, 2012 11:05:00 AM

da lama x tgk citer korea morea n

Post a Comment