Friday, December 7, 2012

Nasi Goreng Belacan Johnny


hurmm...dah waktu rehat...tapi tak kemana...aku mau habiskan menonton drama 'TIME SLIP DR. JIN'..
ini lah masanya yang ada...kat rumah kang memang tak berkesempatan...
mana nak kemas rumah, mana nak nengok anak²...
owh, aku tak bleh buatkan diri aku ralik dengan sesuatu...ingat tak???

rehat semalam buat kali keempat aku ke Johnny di alamanda...
semata kerana craving for thai rice belacan dia...
owhh, sedap pulak dan kena dengan tekak...tiap kali ke sini sure nasi goreng belacan itulah yang menjadi menu santapan sendiri...tak lupa jugak dengan chocolate milk float...lagi sedap dari di SR...hewhewhew...


nasi goreng belacan tu aku amik yang set ...harga RM8.90 tu...ada air, nasi, tomyam sup dan aiskrim kan...
kenyang makan...
jaranglah amik yang steamboat tu...mahal...tak kenyang...ihiks...

dan semalam ternampak gerai Cool Blog tu...
teringin nak mencuba...tapi hurmm, ramai lak yang sedang beratur...
terus cancel...kata orang Cha Time lagi best ek...
entahlah, dua dua belum pernah cuba...

ok, sekarang rehat time...lapo jugak...
tapi tak kemana...
mari kita sambung menonton...

notadijariku: subtitle malay takde...agak kurang faham mas bahasa indonesia ini...adehh...
permisi ya...

10 comments

Friday, December 07, 2012 12:17:00 PM

nyum2

Friday, December 07, 2012 12:22:00 PM

Mkan sorg2 ke kak?
Lenkali mik gmbr ek! Hehehehe

Friday, December 07, 2012 12:59:00 PM

Macam sedap je..kat alamanda ek..
Seronok keja ofis time rehat bleh rambu ramba..
Akak time rehat p kantin sekolah jer..
Kekadang rasa x bestnya jd cikgu..

Friday, December 07, 2012 1:00:00 PM

auhai,ya ni johny pun tak pernah masuk makan pun.....

Friday, December 07, 2012 1:00:00 PM

auhai,ya ni johny pun tak pernah masuk makan pun.....

Friday, December 07, 2012 1:08:00 PM

mesti sedap nasi goreng belacan ni...

Friday, December 07, 2012 1:34:00 PM

dh lama x makan kat Johny.selalu kalau makan sana mmg order nasi goreng belacan :)sedap

Friday, December 07, 2012 2:32:00 PM

wahhh.. puas hati lah.. rm8.90 1 set.. semua ada complete.. siap desert.. smlm bawa anak2 makan kat food court ioi pun sepinggan nasi goreng rm7.. air plak milo rm3.30 secup.. mmm.. berbaloi lagi kat johny kan..

Friday, December 07, 2012 3:38:00 PM

klu wktu rht sy panjang, leh kuar dgn akak..

Friday, December 07, 2012 4:18:00 PM

Bley try lpas nih. Aku slalu order pineapple fried rice.

Post a Comment