Wednesday, December 5, 2012

Rabu Yang Berkata-Kata...Gayat!!!


kalu ini gambar real...ok aku gayat...
kalu ini gambar photoshop...
ok, kamu berjaya tipukan aku...

gRrrr...aku memang gayat...
teringat masa naik cable car di langkawi dulu...
tu pun dah macam kaki tak berpijak di atas bumi yang nyata...
hurmm...
how old i am???now!!!

ok, flash back time...
dalam cable car di langkawi...tahun 2010...
sib baik cable car kita ada safety...

owhh, tak sanggup aku nak turun ke pelantar di bawah ni...
snap dari atas sudah...
kang buatnya aku terjun time tu...erkk... 

ok aku memang gayat...
dulik la korang nak cakap apa...
gayat² aku pun, berani lagi naik menara KLIA sampai tingkat 30 tu...
huhuhu...

notadijariku: tak jadi tajuk wordless wednesday...banyak word ni...hewhewhew...

17 comments

Wednesday, December 05, 2012 8:27:00 AM

mmg cm gambar real nih..ko sm mcm my hb..gayat ms naik cable car tue..nureen pon sm..:-)

Wednesday, December 05, 2012 8:46:00 AM

gayatnya

Wednesday, December 05, 2012 8:46:00 AM

aku tak gayat ...

Wednesday, December 05, 2012 9:00:00 AM

giler ah... mamat bawah tu siap silang kaki lagik

tali pinggang dia pun nan hado je. kalu aku mau berpaut kat tiang tu sambil air kencing menitik2 kekdahnya

hahaha

aku suker naik cable car langkawi berbanding genting punyer. hahaha

Wednesday, December 05, 2012 9:15:00 AM

alamak..real ke gmbr tu?ishh,org yg tak gayat pn jd gayat..huwaa!!!

Wednesday, December 05, 2012 9:24:00 AM

gayat kan naik cable car langkawi tp pemandangan mmg cantik subhanallah.

Wednesday, December 05, 2012 9:27:00 AM

cable car open macam dlm gambar tu kat sini ada kat bukit merah laketown... tapi diorg guna bukan utk naik bukit... setakat utk rentas kawasan je la... tapi tak la gayat... ok je akak naik... yg buat akak gayat - cable car langkawi.. pergghh... masa naik dulu kena angin kuat lepas tu cable car berbuai-buai jadi nya... huhuhu... nak nanges... ;p

Wednesday, December 05, 2012 9:46:00 AM

nmpk mcm real.. mahap la, mmg gayat..

Wednesday, December 05, 2012 10:01:00 AM

gayat jugak..
naik kable car gi genting...

Wednesday, December 05, 2012 10:43:00 AM

mcm real jer pic nyonya tu kan..sy percaya je..aduhh mau mati kekejugan kalau sy dipaksa naik benda tu T__T

cable car langkawi sy pernah naik gak 3x ganda gayat cam kt genting huhu..

cikmot kusyg sy follow citer korea tu kt tv2 jam 5 setiap isnin-rabu kalau kt online takde sub title citer nih slow tp sedihhh giler..sy boleh sedu sedan bila tgk :(

Wednesday, December 05, 2012 10:57:00 AM

Idak le sy. Gayat!!!

Wednesday, December 05, 2012 11:13:00 AM

kakakkkak..ayat last mmg klakar....

camno ni gayat ni..mesti lg gayat kan bila cable car tu lalu kat roda2 kat cable tu kan..kikikkikki

Wednesday, December 05, 2012 11:21:00 AM

GAYAT TP seronok kalau cuba ni :)

Wednesday, December 05, 2012 11:48:00 AM

wah pic pertama tuu macam nak tempuh maut jee .. huhu kalau akk x naik
dah lah gayat .. x jamin jee huhu

Wednesday, December 05, 2012 11:52:00 AM

Papazakwan pun gayat cam akak..
Tp die buat2 macho konon berani, heeheeh

Wednesday, December 05, 2012 12:27:00 PM

perghh..ingatkan gambar betul tadi...rela tak naik kl betul macam tu...gayat wehh...

Wednesday, December 05, 2012 2:27:00 PM

akak mmg gayat gak. naik cable car kat genting tu pun dah ketaq lutut. naik kat gunung matchincang tu lagilahhh takuttttt

Post a Comment