Friday, December 21, 2012

Sejuk...Di Pagi Hari...


Salam semua...anyone miss me?pang!!!...perasan blogger fofular gitu...semalam satu entry pun tk sempat aku nk up kan...bukan apa...ekseli aku sedang bercuti rehat dari semalam smpai 25hb depan...saja bawa anak2 berjalan2 kan...sian kat depa asyik terperuk kat rumah ja...

Ekseli aku dan keluarga berada di...CAMERON HIGHLANDS...tempat yg aku rasa tk pernah aku jemu untuk kunjungi sampai aku sendiri pun tak pasti ini adalah kunjungan yg ke berapa kali...semalam petang sempat menyinggah kat Big Red Strawberry Farm ja...dan esok perjalanan diteruskan...ingat nk bawa bebudak p petik strawberry...

Owh ya aku disini sampai esok hari je...sabtu pagi check out dan gerak balik ke penang plak melalui simpang pulai...hala balik boleh singgah ke ladang TEH BOH plak...
Oklah...cite bgambr tnggu aku up bila dah naik keja...sakit jemari munggil mak menaip pakai nset ni...
Jumpa nanti....

Notadijariku: sape nak kirim FM...hehehe...

16 comments

Friday, December 21, 2012 2:06:00 AM

rindu lorrrr...!
dikau pergi tanpa khabar berita
bila dah sampai baru habaq mai
hahahaah!

kirim FM! =P

Friday, December 21, 2012 7:34:00 AM

fm takmo... tapi nak keledek manis, jagung madu dgn bunga kincam...
hihihi...

Friday, December 21, 2012 8:12:00 AM

pttla senyap je..tetibe dh smpi sana..

Friday, December 21, 2012 8:47:00 AM

aku rindu ... lalala

wei kak ladang teh boh belah jalan tapah la ....

klu simpang pulai ladang bharat ....

Friday, December 21, 2012 9:10:00 AM

salam jumaat sis
nak FM

Friday, December 21, 2012 9:16:00 AM

bestnya pg cameron..x tahu la bila nak pg lagi..

Friday, December 21, 2012 9:16:00 AM

bestnya pg cameron..x tahu la bila nak pg lagi..

Friday, December 21, 2012 10:13:00 AM

grrrrrrrrrrr sejuknye

Friday, December 21, 2012 10:33:00 AM

selamat bercuti kak :)

tak nak fm nak stwberii sebakul hehe

Friday, December 21, 2012 11:52:00 AM

tak nak kirim, tapi nak free je boleh? hahaahahaha

Friday, December 21, 2012 2:32:00 PM

hai cikmot...hhuhu..miss u..

Friday, December 21, 2012 4:10:00 PM

nak roses penuh satu boot keta mcm Nora Elena :)

Friday, December 21, 2012 5:00:00 PM

slamat bercoti-coti

Monday, December 24, 2012 10:37:00 AM

ingatkan sejuk sebab ujan...rupanya kat Cameron Highland..memang la sejuk..kat sini pun sejuk..tapi sebab hujan tak brenti dr malam tadi...mau banjir gamaknya...

Monday, December 24, 2012 2:21:00 PM

Bestnya.

FM seketul yer ☺☺

Monday, December 24, 2012 8:18:00 PM

Bestnya dia..g CH dulu..dh lama x g CH..

Post a Comment