Monday, December 3, 2012

Telemovie JAUH


Salam semua...
happy monday...harap takdelah monday blues hari ni...hehehe...
cam biasa pepagi buka web itu ini...
pastu terperasan kat page Drama Sehangat Asmara tu ada pengumuman pasal telemovie JAUH...
owhh, aku baru jek khatam novel JAUH karya Aisya Sofea ni...
ni novel pertama beliau...masa tahun 1997 dahulu first keluaran novel ni aku pernah baca sekali...
siap pinjam meminjam dari kawan lagi...
tapi dah lama banget menda tu kan...
menginjak usia yang semakin berUSIA ni, aku jadi makin pelupa...
owhhh hampir berpuluh nak cecah ratus kut novel yang aku dah baca...
so aku beli lain sebagai koleksi sendiri...

ok dah abis melalut...
kata kak Aisya, telemovie JAUH tu akan bersiaran pada 30 Disember 2012 ni...
di saluran Astro Citra...erkkk berapa tu aku lupa...132 kan...ke salah...ke aku tak langgan...grRr...
lupa sudah...
kali ni gandingan Adi Putra sebagai Fitri dan Fauziah Ghous sebagai Ika...
happy ending jugak akhirnya...
hehehe...

ermm...semakin meNAIK kamu ye Adi...

novel yang aku punya...
so far dah 5 buah novel karya AISYA SOFEA yang aku ada...
tunggu nak menambah lagi nanti...
hurmm...bila gaji ni??? 

bagus jugak kekadang bila novel di dramakan atau difilemkan...
kan senang tu...

notadijariku: tahniah buat HARIMAU Malaya...
hai wan zack haikal...ekekeke...orang kampung tuu

4 comments

Monday, December 03, 2012 9:06:00 AM

syok nie

Monday, December 03, 2012 9:17:00 AM

Hero nya x aaron aziz, mesti adi putra..
Org malaysia takde yg sehensem dorg ke?
Eh, emo plak,haha!

Kat umah saya ni pun ada zack jgak, haha

Monday, December 03, 2012 9:51:00 AM

132 tu astro warna kak. hihiii...
novel ni best. kita ada smua koleksi asya sofea. mmg suka tulisan dia. hero mesti kacak. ngeee...

Monday, December 03, 2012 10:39:00 AM

dah lama x shopping novel...huhuhu...

Post a Comment