Tuesday, December 4, 2012

Terima Kasih Sogo


hurmm...selamat pagi...
semalam kan, bila nengok page nuffnang, ada sedikit senyum...
setelah berbulan ketandusan BE kat blog usang ni...
akhirnya satu BE baru yang muncul...
alhamdulillah...walaupun lama lagi tau aku nak cash out...mungkin hujung tahun depan kut...
agagaga...lems kan...tapi takpelah, nak buat macam mana kan...
rezeki memasing kan...
ada, terima, takde teruskan berblog sudah...hewhewhew...

hurmm...ni capture semalam...erkk, takpe kan walaupun trendsetter Christmas...
ada Christina Suzanne lagi...ke berdosa weii???

ni capture pagi ni...
jadilah sehari naik RM0.88 sen...lelama jadi bukit kan...
nengok BE celcom dibawah tu, dapat kumpul sampai RM16.66 jek...
jadilah...amaun terkumpul pun baru RM20 lebih...huhuhu... 

ok, tah apa apa ntah kan...
baru baper RM pun nak kecoh...
eh eh, ada aku kesah...hahaha...

12 comments

Tuesday, December 04, 2012 8:44:00 AM

kak, ckit² lama² jd bukit tau..

Tuesday, December 04, 2012 9:05:00 AM

cm ne nak buat tu kak ajar lah sket :p

Tuesday, December 04, 2012 9:18:00 AM

betul sikit sikit lama lama jadik bukit..

(kira ok lah ..walaupun sikit..at least merasa jugak..ada blogger langsung tak rasa kan..)

:)

Tuesday, December 04, 2012 9:27:00 AM

hihihihi.. hebak tu... akak tak naik2 sejak join nuff hahaha.. sampai skrg maleh nak amik pot.. :D

Tuesday, December 04, 2012 9:30:00 AM

Rejeki!!! Heheheheheh!

Tuesday, December 04, 2012 9:34:00 AM

Ala, blog akak ni kejap je dh membukit amaun tu :)

Tuesday, December 04, 2012 9:56:00 AM

ada jugak ni..oklah kan.
semoga lepasni biar yg lain pulak lekat ya :D

Tuesday, December 04, 2012 9:57:00 AM

sama2 kakak..sogo kate nnt bile dh cash out, dieorg suruh kakak belanja kite..wahahahahaaha

Tuesday, December 04, 2012 10:09:00 AM

tak penaha cash out lg.. ate sikit bona, tak baloi nak cash out.. +_+

Tuesday, December 04, 2012 10:55:00 AM

ok la tu 1 be sampai berbelas ringgit aku ni .. takat bwh rm10 je....lagi sian

Tuesday, December 04, 2012 10:55:00 AM

jap trendsetter Christmas tu ape ....

Tuesday, December 04, 2012 12:21:00 PM

tahniah

Post a Comment