Tuesday, December 4, 2012

Unfriend


hurmm...hari apa tah, aku ada terbaca status nana ibudamia pasal dia sedang mengemaskini senarai friend dia di fb...owhh, kira nak buang friend yang tak berapa nak friend kan...
ari ni aku nak ikut jejak langkah dia...
kalu nak ikutkan aku punya Friend tak sampai 500 orang pun...ni pun setelah aku shortlisted...
ada kat friend request tu dalam 95 orang yang masih aku tak approve²...
tah la, aku paling tak suka stranger yang add aku sebagai kawan...
pastu walaupun kawan satu sekolah tapi aku tak kenal rapat ke, memang aku tak add..
dia add aku pun aku tak approve...
sombongkan aku...
ahh dulik la orang nak kata apa...

cuma aku tak suka add semata nak skodeng life kita...
pastu add, pastu diam...tak pernah nak tanya khabar ke apa...
baik aku tak approve friend yang cam gini kan...

close dengan friend yang betul² ikhlas nak kawan tau...
even orang satu jabatan ke,satu opis pun aku tak add atau approve tau...
tah rasa cam, takde life aku nanti tau...
hahaha, biarlah aku sombong pun...
ada aku kesah..

nana, sila kawan ngan aku...hehehe....

notadijariku: sib baik bos aku takde FB tau...kalu ada, ngan dia pun aku tak friend...hahaha....pang!!!

20 comments

Tuesday, December 04, 2012 3:08:00 PM

hahaha
bengong je
ko bole tag aku kt fb kan
maknanya ko masih ada dalam fren list aku hehehe
aku skang ni klw ada org add mmg aku tekan not now je hehehe

Tuesday, December 04, 2012 3:17:00 PM

semalam kan sy cuti jd keje seharian ialah unfren dan kemaskini fesbuk sy tu hehe matilaa kalau boss tau ckp nak hantar ank p sekolah tp ini keje yg sy buat hehe

ohh sy pun sombong tau..hehe kwn sekerja pun malas nak apporove sbg fren list.

Tuesday, December 04, 2012 3:20:00 PM

tetiba rs beminat nak komen n3 ni..

setuju dengan apa pendapat izan.... add kita pastu diam...pastu bila teserempak kat manamana, dia tau jaa life kita..eh menciklaaa.....

tpppp, palng best..bl kita unfrend dia..wowww dengaqlaaa dia punya umpattt semalaya tau...sabaujaa laa..hihihhii

Tuesday, December 04, 2012 3:26:00 PM

hok kiter baru jer cik mot approve frenz...hehehe...kiter nok kawan gok...

Tuesday, December 04, 2012 3:34:00 PM

Sy approve je sesapa yg nak kwn. Hehehehe....agpun, jarang gile berFB. JAdik, add ke tak add ke...tak dtg ape2 kesan ponnn!

Tuesday, December 04, 2012 3:36:00 PM

kawan2

Tuesday, December 04, 2012 3:42:00 PM

jgn x frenz sama jemah ye...bakar
1C tu nanti yee...kikikkiki

Tuesday, December 04, 2012 3:48:00 PM

setuju..ada yg nk skodeng dan klu ank murid mmg terus reject..nyibuk je..haha

Tuesday, December 04, 2012 4:06:00 PM

jap nk cek kat fb aku ade 80 yg aku tak accept lagi...hahaha
sama la aku kak ... aku mmg tak add org bukan rapat ngan aku ... blogger aku add sbb aku rasa even jauh tp rapat....

ko jgn nk unfriend aku lak ..sbb aku mmg jenis tak menulis kat fb ....

Tuesday, December 04, 2012 4:06:00 PM

heeh....













lama tak singgah sini!

Tuesday, December 04, 2012 4:09:00 PM

tu la...kita pon kalau bleh nk kemaskini friend kt FB tu..bkn duk bkwn pon..huhu...

eh cik mot x add kita kt fb kan? hikss..

Tuesday, December 04, 2012 4:15:00 PM

sm ler kak, sy xsuke nk approve manusia yg bukan² even kwn ms skolah.. huh.. kwn sy skang ada 9rat..phewww

Tuesday, December 04, 2012 4:17:00 PM

lynn pun x suka nak approve org yg x berapa nak kenal...huhuhu...

Tuesday, December 04, 2012 4:22:00 PM

Jangan unfriend aku yer ☺☺

Tuesday, December 04, 2012 4:32:00 PM

ala..sorry izan, jgn la cedih..huhu...irfan pegi KL time keja..jgn la sedih Iris..nnti iris blk penang..kita setting jumpa nnti k..

Tuesday, December 04, 2012 8:21:00 PM

jrg update kt fb psl byk sgt kengkwn..:-)

Tuesday, December 04, 2012 9:21:00 PM

Jgn unfren saya ye kak...
Kang takde tmpt nak ngadu kang, aahahaah

Tuesday, December 04, 2012 11:18:00 PM

betul2..baik unfriend dari friend tapi duk diam je..
tapi tahu kisah kita...

Wednesday, December 05, 2012 9:16:00 AM

trkenang waktu unfirend sum0ne yg dh trlalu byk buat sy mkn hati..keputusan yg bijak sbb lpas tu alhamdulillah sy jauh lebih bhagia :) cubti2 ur nuff :)

Wednesday, December 05, 2012 9:24:00 AM

aku jgn di unfriend lak hehe

Post a Comment