Tuesday, January 1, 2013

2013


enty pertama di tahun baru...
alhamdulillah, tahun 2012 telah pergi buat selamanya...
dan digantikan dengan tahun 2013...
malam tadi aku tido awal...so tak tau apa yang berlaku tengah malam menantikan detik ketibaan tahun 2013...
sedar sedar jam dah menunjukkan pukul 3 pagi...
so takdelah dengar letupan bunga api sorakan tahun baru, atau sebagainya...
walau apa pun, tahun baru tetap berkunjung tiba...

dan hari ni, ingat mau ke Giant, Seri Kembangan sana....
mau beli baju sekolah untuk kakak....
last minute ko...hehehe, ekseli baju tahun lepas masih ada...
tapi just nak menambah barang sehelai dua...
nasib baiklah tahun ni sama seperti tahun lepas...
just pakai baju tshirt kaler putih dan seluar track sahaja...
tapi masa bayar yuran semalam, cikgu kata, baju korporat tadika ada sekali...
so oklah, not yet berbaju kurung, berkain susun tepi...
tu kita pikir tahun depan....oklah tu...

so korang lak apa cerita di tahun baru ni...
tak semua negeri yang amik cuti 1 Januari ni kan....
pepun WISHING YOU ALL A HAPPY NEW YEAR....
diharapkan tahun baru ini akan membuatkan hidup kita lebih diberkati...
inshaaAllah...moga dipermudahkan...

notadijariku: jom bersiap...kita keluar jom....

6 comments

Tuesday, January 01, 2013 9:12:00 AM

Happy new year, sis!

Tuesday, January 01, 2013 9:22:00 AM

Happy 2013!!

Tuesday, January 01, 2013 9:45:00 AM

kat johor kerja hari nie...dan malam td pun lynn tidur awal...hehehe....

Tuesday, January 01, 2013 10:09:00 AM

slmt thn baru!

Tuesday, January 01, 2013 11:16:00 AM

Kak, ikuttttttt...sy xtau nk buat apa ni..hehehe

Tuesday, January 01, 2013 3:14:00 PM

slmt tahun baru sis...

Post a Comment