Tuesday, January 22, 2013

Anak Bapak


ok, kita sambung lagi cerita...
cerita hal semasa sudah...
cerita sal diri sendiri sudah...
so kali ni cerita perihal anak la pulak...
barulah seimbang gitu...hehehe...

bercerita pasal iris...11 Januari lepas, genaplah umur iris 1 tahun 3 bulan...
alhamdulilah, dia masih bf ye walaupun dah bercampur FM di taska...
syukur atas rezeki yang Allah berikan...sebab itulah aku kena amik pil NORIDAY tadi...
kalu nak keringkan susu, kena amik pil lain pulak...tu kita fikir lain ok..

perkembangan iris sama je kut cam kanak² lain...takde bezanya...
berjalan makin laju...kadang nak tersembam pun ada...
tapi sekarang dia sedang belajar untuk bertutur...
salah satu perkataan yang selalu keluar dari mulut munggil dia adalah...nak, nak nak...
apa sahaja yang dia nampak, sure dia nak...tak kira apalah...
kadang aku jadi kompius sebab nak dan tak nak sama jek bunyinya...
hehehe...yang beza cuma gelengan atau anggukan...

kata orang, iris persis apak dia...
tapi versi putih...putih ke??? cerah je kut...
tah la, aku pun tak berapa pasti...yelah kut...dah anak apak dia kan...

apak dok sibuk ngejas tab, dia pun nak jugak...

nengok jari dia tu...beria nak slide sendiri...
budak² sekarang, cepat mereka berlajar kan... 

percubaan nak buat 'peace' tapi kurang berjaya...
jadi macam baca doa plak adik weii... 

ok , sekian, sok kita cerita lain plak...
cerita apa aku pun tak tahu...
nengoklah esok...

notadijariku: cerita pasal gaji bleh??? esok kan gaji...hahaha...

20 comments

Tuesday, January 22, 2013 1:44:00 PM

comel...putih ikut akak kut...hehehee

Tuesday, January 22, 2013 2:10:00 PM

muleh citer psl gaji...sy pon gaji...kikiki

Tuesday, January 22, 2013 2:11:00 PM

cutenya

Tuesday, January 22, 2013 2:17:00 PM

kak, dia mcm susut la..

Tuesday, January 22, 2013 2:18:00 PM

putih dan berambut merah..mcm anak omputih dah iris ni..

Tuesday, January 22, 2013 2:20:00 PM

makin gebuu tgk...emm dh bleh berjalan...firas like baby gitu la tanak bangun sndiri..penakut amat hrp bdn je bsr izan hehee...

iris dh bercmpur fm ke izan..emm hritu ada cuba2 bg fm kt firas dia refuse..trpksa la bwk je ke mana pegi skrg...stok ebm mmg dh habis terus huhuu...kalu perah pun tanak dh dia mnum dlm botol..

Tuesday, January 22, 2013 2:24:00 PM

wahhh anok mat saleh mano ni.. rambut perang oooo

Tuesday, January 22, 2013 2:32:00 PM

iris ikut muka akak laaaa... mmg bdk skrg cpt belajar..


ehem2 gov dpt bonus kan?

Akak pun tak baca entri ima hbs sbb ima ckp kalau ima tak baca hbs ima tak comment... kalau ima coment walaupun pendek tu tanda ima baca :) haha

Tuesday, January 22, 2013 2:55:00 PM

Budak comel mcm anak mat saleh ☺☺

Tuesday, January 22, 2013 2:57:00 PM

Mcm anak mat salleh le...putih!

Tuesday, January 22, 2013 3:07:00 PM

ieyda dah emel rasanya dah banyak kali kot...

nape akak xdpt emel ieyda ye...?

xpelah ieyda bagi alamat ieyda kat sini

Hasmidar
Blok 12E1-T15-U05
Fasa 12, Presint 9
62250 Putrajaya

akak dah dapat msj nie, terus akak delete lah komen nie..hihiiiii

Tuesday, January 22, 2013 3:24:00 PM

Iris sekali tengok ada gaya anak kacukan. Yes, besok gaji. BOlehlah berjimba-jimba.....

Tuesday, January 22, 2013 3:53:00 PM

eqal cuma keluar perkataan ahhhh je utk semua situasi, sekian!! hahha..

Tuesday, January 22, 2013 4:20:00 PM

eh sama la abg darwisy... nak nak nak..seme mende nak...makanan tak kira panas pedas seme nak..
nampak pembaris abg danish menarik jerk..nak nak nak....

Tuesday, January 22, 2013 4:24:00 PM

gaji dan bonus......

Tuesday, January 22, 2013 4:39:00 PM

Beb, kedai FOur Leaves Bakery.

Tuesday, January 22, 2013 7:10:00 PM

Mcm anak omputih :-)

Ha a bdk skrg advance,baru setahun dh pndai touch tab, comel je cara diorg, tiru org dewasa buat :-)

Tuesday, January 22, 2013 7:16:00 PM

alhamdulillah.
janji perkembangan ank sihat itu dah bonus utk kita kan cikmot..
semoga iris membesar dgn sihat dan bijak.

nota: pucuk dicita ulam mendatang jika mahu bertemu :") pstt bila2 kita set time tak pon birthday harraz nnt dtg k :)

Tuesday, January 22, 2013 8:23:00 PM

Comel dak iris..cm ank mat salleh...hehe..

Thursday, January 24, 2013 3:22:00 PM

mcm anal mat saleh ..putih melepak..rambut perang!

Post a Comment