Tuesday, January 8, 2013

Antara Novel dan Korean Drama


hurmm....malam ni tak tau nak buat apa...anak2 berdua aku hambat masuk bilik, suh tido, takmo lagi...
lantak deme la...malas nak bersuara dah...penat tahuk...esok bangun lambat memang kenalah...hehehe...ye aku memang ibu yang garang...garang bertempat ok...

si iris awal2 dah tido...tah la dia ni...sejak dua tiga menjak ni, kejenya dok menjerit...meneran...nak kata menangis, takde air mata...lebih kepada nak perhatian...hurmm...sampai kadang aku hilang punca apa kena ngan anak dara sorang ni...perubahan hormon kut...boleh????

dan malam ni ingat nak sambung pembacaan...tapi dalam hati dok memberontak nak nengok korean drama...dah agak lama aku tak statik dengan sesebuah drama...
aku ni kadang malas nak surf nengok kat maaduu ka, drama mana yang best untuk ditonton...
sebab kadang tu kan, aku nonton kdrama ni based kepada pelakon yang aku suka...
tak pun based kepada sedutan drama yang aku tertengok kat channel 391 tu...ye aku takde HD kat rumah...huhuhu....
tak pun kat channel 105 pada setiap petang tu...skang kat 105 drama Scent of Woman sedang dimainkan...tapi drama tu aku dah abis nengok pung...ni pun hasil surf kat maaduu...eh ke kat dramaload...lupa sudah...

kdrama yang last aku tonton citer CINDERELLA STEPSISTER tulah...skang lum ada lagi kdrama terbaru yang berjaya dok bertaut dihati...
lagi pulak awal tahun ni tak elok sangat ilang konsentrasi semasa bekerja kan...
lagi pulak kat opis bos manjang ada jek, bila tah dia nak OS...hahaha...keji kan...

so moh la kita teruskan sesi membaca novel dulu...ada dua buah novel yang belum dibaca...so ingat malam ni nak baca novel JENDELA HATI karya Aisya Sofea...salah sorang novelis feveret aku jugak ni...ekseli aku dah pernah baca pun novel ni...
masa zaman remaja dulu..ni kira khatam la ni...hahaha...

ok got to go..antara novel dan kdrama, memang tak bleh dipisahkan oleh aku...
cam aku kata sebelum ni lah kan...tiap orang ada minat yang tersendiri...
lum tau apa minat aku...tu klik kat label hobi dan koleksi dibawah ni...hehehe....

ok, babai la...daaa...jumpa esok...

notadijariku: buat kaki novel dan kdrama fans...ce sajes kat aku apa novel yang best di pasaran atau apa kdrama yang best untuk ditonton...sekian, terima kasih...

6 comments

Tuesday, January 08, 2013 6:51:00 AM

Serius..citer cinderella stepsister tu mmg best..nsb dh tgok dulu.. main kt 391 tu pun nk dkt 12 pg..huhu..xlrt bijik mata nk bkk..haha...

Tuesday, January 08, 2013 8:06:00 AM

lebih kurang jer ngan entry Ayu ptg nanti..he he he....Ayu pun tgh kemaruk ngan drama korea sampai tak lyan novel pun..

Tuesday, January 08, 2013 8:43:00 AM

kak, ada x novel yg kt tv3 skang ni.. apa tah tajuk, setia hujung nyawa ke apa.. nk pinjam!!

Tuesday, January 08, 2013 8:49:00 AM

kdrama lebih berada di ati..ade 3 novel beli tp terbiar jer..hehhe...

Tuesday, January 08, 2013 9:01:00 AM

iris tu kes tukar ke tmpt alin kot..semua kena buat sendrik...mkn sendrik... cekgu dah kurang manja2 kan die kot ...


sian iris... alisha masih dimaja oleh cekgu yani kesayangan die tu...

Tuesday, January 08, 2013 9:02:00 AM

Sy pnh gak lyn cite Korea. Bukan drama tp movie. Mmg kelakar ngan kreatip. Suka sgt cite tu...tp lupe nama cite. Haih!

Post a Comment