Thursday, January 10, 2013

Bermulalah Kerja Gilaku Ini


hurmm...mekasih pada yang sudi email nak terima kalendar or diari tu...
tak sangka ramai plak yang nak...
bagi yang dekat ke jauh ke, sila email bitau nak ek...
sebab konfius dah aku ni...erkk...maaf ye...

(^___^)

ok, sambung semula citer...
salam semua...sebelum tu aku nak tanya korang...
ingat tak pasal kerja gila yang pernah aku citer kat korang sebelum ni...
eh eh, ini bukan kerja gilalah...hehehe...

dan semalam debar² menunggu pengumuman top 5 untuk ABPBH tu tau...
beria aku menunggu...
bukan tunggu apa pun, cuma nak tau jugaklah siapakah MEREKA MEREKA yang telah tercalon untuk top 5 tu...alhamdulillah...ada beberapa orang MEREKA yang telah aku undi akhirnya tercalon...
tapi ada juga yang aku tak sangka yang masuk top 5 ni..
tertanya tanya jugak...eh eh, dia tu popular ke...eh masih popular ke???
siapa MEREKA itu...tetttt...korang nengoklah calon² top 5 dibawah ni...
uhuks....

hurmm...antara artis yang aku vote tak tercalon untuk top 5 macam NadiyaNissa tu...Anzalna...Fizo Omar...Fizz Fairuz...


5 Finalis Kategori Utama ABPBH 2012
9 January 2013 @ 4:13PM

Artis Baru Lelaki Popular
1. Aiman Hakim Ridza
2. Izzue Islam
3. Jimmy Palikat
4. Shah Iskandar
5. Taiyudin Bakar

Artis Baru Wanita Popular
1. Ainan Tasneem
2. Emma Maembong
3. Hanez Suraya
4. Nad Zainal
5. Wawa Zainal

Artis Duo/Berkumpulan Popular
1. Black & Malique
2. Hafiz & Adira
3. Jimmy Palikat & One Nation Emcees
4. Mojo
5. Sleeq & Najwa Latif

Penyanyi Lelaki Popular
1. Aizat
2. Black
3. Faizal Tahir
4. Hafiz
5. Hazama

Penyanyi Wanita Popular
1. Jaclyn Victor
2. Najwa Latif
3. Shila Amzah
4. Stacy
5. Yuna

Pelakon TV Lelaki Popular
1. Aaron Aziz
2. Adi Putra
3. Beto Kusyairy
4. Fahrin Ahmad
5. Johan As'ari

Pelakon TV Wanita Popular
1. Fasha Sandha
2. Izara Aishah
3. Nabila Huda
4. Neelofa
5. Siti Saleha

Pelakon Filem Lelaki Popular
1. Aaron Aziz
2. Adi Putra
3. Bront Palarae
4. Shaheizy Sam
5. Zizan Razak

Pelakon Filem Wanita Popular
1. Lisa Surihani
2. Maya Karin
3. Neelofa
4. Nora Danish
5. Yana Samsudin

Artis Komedi Lelaki Popular
1. Angah
2. Jepp
3. Johan
4. Nabil
5. Zizan Razak

Artis Komedi Wanita Popular
1. Aliza Abdullah @ Enot
2. Didie Alias
3. Jihan Raja Lawak
4. Noorkhiriah
5. Sharifah Shahira

Pengacara TV Lelaki Popular
1. AC Mizal
2. Awal Ashaari
3. Aznil Nawawi
4. Faizal Ismail
5. Zizan Razak

Pengacara TV Wanita Popular
1. Adibah Noor
2. Didie Alias
3. Fara Fauzana
4. Neelofa
5. Sharifah Shahira

Penyampai Radio Lelaki Popular
1. Ag
2. Faizal Ismail
3. Halim Othman
4. Johan
5. Nabil

Penyampai Radio Wanita Popular
1. Abby Fana
2. Dj Lin
3. Fara Fauzana
4. Linda Onn
5. Raja Azura

..................(^____^)..................

yang kat atas ni untuk KATEGORI UTAMA...tapi korang kalu ada masa, leh jugak undi untuk KATEGORI ONLINE...bleh mula undi semalam...setiap hari boleh undi sekali...
yang ni lagi mudah...tak perlu nak cari borang ORIGINAL dalam paper BH tu kan...
huhuhu....

so korang boleh mula mengundi kat SINI...

jangan tak caya...hero masa kini si Aaron Aziz tu tercalon untuk 7 KATEGORI tau...2 di kategori UTAMA...dan 5 di kategori ONLINE...tahniah buah AaronactorsFC yang telah bertungkus lumus...

owh ya, hari ni episod ADAM dan HAWA berada di penghujungnya kan...
episod yang ke 80....
ada pesanan dari page AH tu...
"Salam..lagi sekali admin beritahu pada anda yang mahu menonton episod akhir Adam & Hawa bersama pelakon2 Adam & Hawa esok..anda boleh ke Restoran Kampung Pandan Kari Kepala Ikan ,Jalan Yap Kwan Seng , Kuala Lumpur pada 10.Januari.2013 iaitu esok malam pada jam 10 malam.Tak perlu buat pembayaran untuk hadir kecuali bayar duit makan sendiri2 jela..dikatakan semua pelakon akan hadir di sana malam esok..Enjoyy :)"

so ada ke yang join tu...aku???
hahaha, malam tu...idaklah kan...lately asyik masuk tido awal jek...penat sangat kut...

ok, abis dah citer...

notadijariku:
kut ye ada artis yang kita tak suka, tak perlu kut nak propa lelebih...
tak perlu nak menunjuk sangat yang kita tak suka...sendiri yang sakit hati jek kan...
derang pun manusia biasa jugak...jadi perhatian sebab public figure...
kalulah kita ni public figure, kita pun mungkin jadi perhatian...kan kan kan...
so peace no war...

to nad mamaZN tahniah ye, kakak kalu si lofalofa...tercalon 3 kategori...
ayuh kita undi yuk...hahaha....

16 comments

Thursday, January 10, 2013 10:05:00 AM

oh kagum
rajinnya join contest :)

Thursday, January 10, 2013 10:05:00 AM

si lopa pun hadooo..hurmmm

Thursday, January 10, 2013 10:09:00 AM


Cikmot..rajin sungguh cikmot mengundi….err..yg pasal diari tu , cikmot nak bg ke pada sapa yang nak? Blurr jap nih…kena bgtau ke kalau nak? Kalau kak intan nak cemana..adeh blur sat..heheh

Thursday, January 10, 2013 10:19:00 AM

Hhahahaha...!!!
Sabo je la!
Awat banyak sgt nama si neelopak ni?
Saya, kalu izara aisha ngan anzalna saya bleh terima lagi...saya xsangka die ramai pengundi.. Keeeee, ikut style yg die tuduh duluuuu tuuu..?
Tettt
Haha! Kak, off rekod..kang ada yg hentam saya ni kang...haha!

Thursday, January 10, 2013 10:44:00 AM

Gud luck Mot...

Thursday, January 10, 2013 10:47:00 AM

Hahaah.. suka komen Nad @ MamaZN muahahaah... tapi mmg rajin beno mu kak ek anto borang..

p/s: kalendar ada lagi tak?? sedih dok ofis ni, tak cam ofis lama kalendar melambak dapat, sini 1 pun takde org sudi kasik sobbsobbb

Thursday, January 10, 2013 11:00:00 AM

Rajinnya.

Thursday, January 10, 2013 11:12:00 AM

kak, ieyda follow blog akak, jemput follow kita ye..hihihihi

Thursday, January 10, 2013 11:13:00 AM

Kategori artis baru tu, sorang pun sy tak kenal .Adehhh~

Thursday, January 10, 2013 11:14:00 AM

si lopa tu masuk finalist ke? nyampah..

Thursday, January 10, 2013 11:28:00 AM

Ntahla..sejak 2 menjak ni tak suka minah lofa tu..hahaha...tetiba kan..tp entah..tak suka...fulstop

Thursday, January 10, 2013 12:21:00 PM

amboi... mengundi jugak?...
untuk PRU13 nanti, mengundi tak? ;p

Thursday, January 10, 2013 12:56:00 PM

dah bca samapi abis..x jumpa jugak apa yg gila tu? hahah

Thursday, January 10, 2013 1:19:00 PM

Wahhh semangat, siap undi lagi tu :D

Sekarang fenoena AA tengah meletop :D

Thursday, January 10, 2013 2:42:00 PM

saya xnak undi org lain..saya nak undi abg aaron saya jer...hahaha

Friday, January 11, 2013 3:42:00 PM

suka jugak ngan komen nad2 kak..akuoun dok sukalah ngan itu budak nama neelopak=)izara aishah lagi cun..

Post a Comment