Wednesday, January 16, 2013

Besarnya Kamu CikTED


hurmm...drama adam dan hawa dah abis...
rindu pulak aku kat cikted yang besar tu...
hoi...seumur idup aku...dan masa zaman remaja dulu, masa bercinta dulu...eh banyak betul masanya...
lum pernah aku dapat, atau diHADIAHkan dengan teddy besar yang gedabak besarnya macam cikTED tu...
giler besar...
kalu anak² nengok pun derang sure takut...mana taknya...teddy bear tu lagi besar dari diorang kan...
hurmm...bukan anak² jek, aku pun takut...huhuhu....

nak dijadikan citer, rehat jumaat lepas, aku dan rombongan cik kiah ke alamanda...
misi mencari adiah tuk sebuah majlis di opis...
majlis apa nantilah aku cerita...

masa kat bahagian baby tu, ternampak cikTED yang sangat besar...
lembut jek...
so amik kesempatan tuk bergambar...nasib baik ada poyographer terhormat...
mekasih buk...

apalagi...posing itu perlu...hahaha...

besarnya cikTED ni...
dah tua tua cam gini, jangan berangan la nak ada orang adiahkan teddy bear gedabak cam gini kan...

sebabnya...korang nengoklah harganya...RM399.90 tu...
telan air liur mak...tak dapat pun takper...
kalu trade in pun dah takde nilai kan...hewhewhew...

hurmm...persal cikTED besar cam gini mahal ek...
leh korang jelaskan kat aku???

notadijariku: zaman kanak² aku dulu, tak sama dengan zaman kanak² sekarang...
mereka sangat beruntung...

10 comments

Wednesday, January 16, 2013 8:51:00 AM

yay, sy pernah dpt cik ted sebesar sy..hahaha.. tp dh buang dh..

Wednesday, January 16, 2013 8:54:00 AM

kite ade cik ted besau gitu kat umah..bkn beli n bkn sape2 bg..dulu keje proton pastu proton ade wat event utk valentine's day..ade cik ted lebih..so kiteorg yg staff nie amek kesempatan laaaaa..hehehe..

Wednesday, January 16, 2013 9:10:00 AM

AKAK , APE KATA BELI KAT SAYA JE..KAKAKKAKA

Wednesday, January 16, 2013 9:18:00 AM

gile besar aku pun takut wei ...kot memalam bergerak sendiri hempap aku.... nehi nehi ...

comey tul muka mu wat mulut gitu kak.....

Wednesday, January 16, 2013 9:43:00 AM

besarnye..mesti lembut giler kan..

Wednesday, January 16, 2013 9:43:00 AM

best kalo dpt cikTed beso tu tp rege mhl kn

Wednesday, January 16, 2013 10:09:00 AM

besar2 ..
akk pernah merasa ada cik TED besar nie dikk .. masa tuu secret admirer bagi .. x sangka .. zaman belajar kolej lahh
sampai skrg masih ada ;)

kenangan tuu ..
dia anak org senang .. sekali bagi rm 200++ jugak lah masa tuu ..
memang touching ! ..
tapi akk x suke dia .. anggap kawan .. dia bagi masa bday akak ekeke .. sayuu jerk .. ;)

Wednesday, January 16, 2013 10:23:00 AM

Tak suke la beso2 gitu letak kat umah
elok terletak buat tambah habuk je huhu
Kalu dok sensorg tkut plak kang haha!
Mahal plak tu ye...

Wednesday, January 16, 2013 1:22:00 PM

saya pun ada cik tedd....sama warna cam cik tedd cam dalam adam n hawa ;)

Wednesday, January 16, 2013 5:34:00 PM

adik ya pernah dpt ni dr boyperen dier....sekatang pun dh jd suami dia...ad lg teddy ni kt umh...tp abh sorok sb cucu2 takut tengok....

Post a Comment