Wednesday, January 23, 2013

Best La Kamu Ye Nak...Mentang-Mentang Hari Ni Hari Gaji


ok,sambung cerita lagi...
semalam kan, ada terbaca kat blog mamatisya, pasal ni...
pastu hari ni terbaca plak kat blog mamaZN ni ha...

semalam wat tak tau jelah, sebab semalam belum gaji kan..
tapi hari ni dah jadi terpengaruh ngan nad...sebab dah gaji kan...
haiya...ni kira pengaruh rakan blog ni...
ekseli aku dah lama berangan angan nak bawa anak² ke PLAYGROUND besar cam gini...
tapi dah anak ramai kan, mana mampu nak p sebab bayaran masuk seorang kanak kanak agak mahal...
kalu 2-3 anak, erkk, tercekik jugak...aku bukan orang berada...aku orang ada ada jek...

so dah kata terpengaruh, pastu hari ni hari gaji plak, tadi lelaju aku beli 2 tiket berharga RM20 tuk 2 orang anak...untuk kakak dan abam la...untung kamu ye nak...
ibu selalu marah marah pun, ibu sayang tau..hewhewhew....

ramai tul orang beli deal ni kut..nengoklah gambar di bawah ni...sampai giliran aku yang ke 815 kut...perghh...ramai betul..dah tu, murah giler kan...

kalu ada yang terpengaruh jugak, meh beli cecepat sementara deal masih ON...

ok, 1 Feb depan baru leh start redeem...
aku pun tak berapa paham camner nak redeem tu..tapi takper, telefon kan ada...so sila kol diorang kan...hehehe...

notadijariku: lepas ni dok diam diam sudah...duit dah susut...lum sampai sehari pun lagi...huwaaa....

14 comments

Wednesday, January 23, 2013 10:30:00 AM

huhuuu kdg2 mmg terpengaruh kan... sy pun sama ...


sesekali reward anak2 mesti diorg happy!

Wednesday, January 23, 2013 10:30:00 AM

mmg murah..sbb tmpt2 camgini mmg mhl...bdk2 pasti happy..jgn lupa bw stokin siap2..parent pn standby stokin cz certain tmpt org dewasa pn kena pki

Wednesday, January 23, 2013 10:31:00 AM

syok nya

Wednesday, January 23, 2013 11:17:00 AM

Nak beli jugak.,hihihi

Wednesday, January 23, 2013 11:20:00 AM

hmmm nk kena fahim tu ... tringin gak bila korg pakat teringin ni ... hisshhh tp budak fahim tu gayat ....hahahha

Wednesday, January 23, 2013 11:26:00 AM

bestnye tapi tak tahu tempat tu kat mana..

Wednesday, January 23, 2013 11:28:00 AM

sy klu g mines, msti singgah ctu..tgk budak² main.. miahaha.. tp mmg mahal..

Wednesday, January 23, 2013 11:57:00 AM

dah beli pon... aku biasa beli deal2 camni.. just bawak kertas kita print tu jek.. nanti die scan

Wednesday, January 23, 2013 12:39:00 PM

Hri gaji ni tgk apa bnda pn blh trprngaruh huhuu....

Wednesday, January 23, 2013 1:32:00 PM

wah, macam best jerk..... rasa nak terpengaruh jugak ni... tapi sabar2.. haha

Wednesday, January 23, 2013 2:38:00 PM

huhuhu..swasta belum gaji...kena korek duit nie klu nak beli

Wednesday, January 23, 2013 2:51:00 PM

jangan tetibe sy pulok yg terpengaruh ngan akak nnt..kakkakaka

Thursday, January 24, 2013 3:20:00 PM

kak intan pon belum gaji lagi..nak korek duit jenuh ler..hehe

Thursday, January 24, 2013 11:04:00 PM

seronok bdk2 zaman skrg ada playground mcm tu ye kak... deno dulu2 main "playground" depan rumah tu je.. hehe.. main atas tanah :)

Post a Comment