Thursday, January 17, 2013

Cha Time...Cool Blog...Cha Time..Cool Blog???


ok, aku tau aku mungkin ketinggalan zaman dah...
orang dah berzaman dok cerita pasal ni...
tapi aku baru terhegeh2 nih...
hahaha, kesian bukan...tapi kata orang better late than never...
dalam dunia yang semkin mencabar sekarang ni, kita tak leh jadi ketinggalan...
kita kena kejar segala arus pemodenan yang mendatang..
erkk, paham ke idok apa yang aku tulis ni...
ok sila abaikan...
bak kata mrs fiza tu, ayat aku ni banyak terikut2 ayat novel kut...
puihh...tidak langsung...ayat caca marba adalah...hahaha..

ok dah, abis dah mengarut...straight to the point...
hurmm...antara chatime ngan cool blog la kan...
bagi mereka yang pernah minum keduanya...mana lagi best...
jangan tanya aku balik, aku baru jek try minum cool blog tu ha...
 tu pun amik perisa cekelat...pastu ada pearl..
merenyam gigi aku dok gigit pearl tu..sejuk weiii...

chatime aku lum pernah cuba lagi...
masa kat KWC ari tu ada nampak jugak, tapi kaum lain yang monopoli...
so timbul keraguan kat situ..terus tak beli...
tapi kata orang halal ek..
kalu ye harus la dicuba semula kan...

ok model cool blog yang baru...leh ganti heliza helmi dak...
fail, sebab tak berjaya nak buat muka 'comel'...hahaha
 

terima kasih la buat buk yanti...yang rajin sungguh dok snap sana sini gambar aku ni ha...
siap suh aku berlakon jadi model cool blog tu ha...
tak menahan betul...

notadijariku: sila komen mana yang best...apa pun kopi es satu, tetap jadi pujaan..
owhh van kuning...

15 comments

Thursday, January 17, 2013 11:51:00 AM

aku suke coolblog lagi
sbb murah & sedap jugak

Thursday, January 17, 2013 11:58:00 AM

best2

Thursday, January 17, 2013 12:00:00 PM

Saya suke cool blog..tp org kate tgk pilihan perisa yg kita pilih tu jugak...
Sya taram jek mane2 hehe...

Papazakwan ckp muka sya ngan muka akak sama...yeke? Hahaha

Thursday, January 17, 2013 12:11:00 PM

haa.. citer pasal cool blog.. teringat time ngandung hari tu.. bulan puasa.. nampak cool blog kat GF Mydin USJ.. punyaaaa la teringin.. tapi time tu baru kul 12 tengah hari.. puasa beb... takkan nak beli kul 12 tengahhari kan.. walaupun pegnen, puasa tetap ye.. then after raya... jalan2 kat Aconsave cheras, ternampak gerai cool blog.. terus singgah beli.. 2 terus.. hahahaha.. tamaknya aihhh.. nak wat camno.. tak penah try.. sbb nampak pearl2 tu yg menarik.. kaler nye hitam.. so bila dok dlm air yg wane susu or pink2 gitu, mmg cantek.. terliur.. nyam nyam.. boleh terima lah.. bukan sedap mana pun.. teringin je lebeyy..

Thursday, January 17, 2013 12:12:00 PM

lawka lak statement ko nk gantikan heliza helmi tue...

Adess..apsal tayang..lapar nih...ekekek

Thursday, January 17, 2013 12:35:00 PM

suka chatime..coolblog tk brp kena ngan tekak..tekak masing2 kdg2 atas flavour kita pilih gk

Thursday, January 17, 2013 12:47:00 PM

kak cer try perisa oreo... woooo terbaekkkk!! tiap kali gi econsave oreo jelaaa pilihan kami, yg lain dh try, tak jalan.. oreo terus berebut anak beranak haahaha

Thursday, January 17, 2013 1:17:00 PM

ya lagi ketinggalan zaman......satu pun ya tak pernah cuba rasa.....

Thursday, January 17, 2013 1:19:00 PM

salam..

tak penah minum chatime, tapi kalau coolblog slalu jugak..yang coklat tu..

Thursday, January 17, 2013 1:19:00 PM

coolblog best

Thursday, January 17, 2013 1:27:00 PM

org kata chatime lg sedap dr cool blog. cuma chatime lbh mahal harganya. aku pn lom pernah try. dh terbiasa dgn cool blog. dulu time tingin nk mnm jauh gak nk drive pi beli skrg ni kat pekan dkt rmh je dh ada kedainya.

Thursday, January 17, 2013 2:33:00 PM

Suka chat time sebab kawww

Thursday, January 17, 2013 3:00:00 PM

semua tak penah minum pun ... tak suka air rega mahai2 ...hahahah
dasar kedekut .. sedap ke kak ...

Thursday, January 17, 2013 3:13:00 PM

Ice chocolate blended kopi es memang awesome. Kalah Starbuck

Thursday, January 17, 2013 4:32:00 PM

cool blog cooling....

Post a Comment