Thursday, January 31, 2013

DATING | Chocolate Ice Blended = Kopie Satu


sambung lagi...hehehe...
dulu kan...dululah, aku pernah citer pasal yang aku addicted sudah ngan chocolate ice blended van kuning tu kan...
tah la, banyak banyak ice blended yang aku minum, aku sangat tertarik dengan KOPIESATU punya ice blended ni...
kalu jumpa booth ke kedai KOPIESATU ni ke sure aku akan order no 11 punya ice blended...
kalu yang dah biasa minum, sure tau no 11 tu untuk apa kan...

so kebetulan kat dalam KWC tu...memang ada booth KOPIESATU ni...
kat aras 2...dalam KWC tu macam macam kedai makan ada...tapi kena hati² ye semua...
ada tingkat yang HALAL dan ada tingkat yang NON-HALAL punya...
chatime pun ada jugak...tapi nengok tukang buat airnya adalah cha ya nun alip, terus tak jadi beli...
meragukan diri sendiri jek...huhuhu....

dah kata addicted kan...pastu dah ada depan mata...
so terus jek order CHOCOLATE ICE BLENDED kegemaran diri...
harganya sama jek di mana mana sahaja...RM6.50 jugak...

cop mohor KOPIESATU...rasanya hakmilik FAMA ni...
masa kat MAHA itu hari pun banyakkkkkkkkk van kuning ni tau...
p sana ada...p situ ada...eh dimana mana sahajalah...

pilih jek flavor mana yang korang nak...
aku cam biasa amik ICE BLENDED CHOCOLATE...hubby plak yang selalu amik moccha...tapi semalam tukar selera pilih ICE BLENDED CAPUCCINO pulak...
aku cuba rasa, erkk...kelat tul...kenot go ngan kopi kopi ni...huh...inisemuapoyo!!! :p

kalu korang naik eskalator, kedai ni depan tu jek...senang jek cari...

memasing sedang menikmati ice blended pilihan sendiri...
sesambil tu dok surf sana sini...
dah kurang komunikasi laki bini dah gini...huh

gambar sekerat jadilah...buruk benar rupa mak budak dok nyedut air sampai berbunyi...
hahaha...ada aku kesah???

dah la tu bang, jom cari blaus...
hehehe, ni kejadian semasa baru jek cecah kaki kat KWC...
cuaca panas, elok kita minum dahulu...kan???

so KOPIESATU pilihan aku...
hehehe...
jangan tak tau, kat tepi SEMUA HOUSE jalan TAR tu pun ada sebuah van kuning KOPIESATU akan menjalankan perniagaaan...dimana mana sahaja...yey...

notadijariku: lepas ni aku leh jadi duta KOPIESATU la...nak gak muka aku ditempek cam muka heliza jadi duta COOL BLOG tu...
phewww... #inisemuapoyo...hahaha...

17 comments

Thursday, January 31, 2013 8:41:00 AM

nyum2 sedapnya

Thursday, January 31, 2013 8:46:00 AM

chatime tu kat mana pon mmg seme cina yg buat air dia

Thursday, January 31, 2013 8:46:00 AM

inisemuapoyo...kakakkak..nampaksamatapibukangdia...kakakka....nak join jadi duta boleh tak

Thursday, January 31, 2013 8:51:00 AM

org suke kopi ni biasanya org tua je kak.. wakakaka

Thursday, January 31, 2013 8:53:00 AM

tak penah try lg..inisemuapoyo..haha..

Thursday, January 31, 2013 8:54:00 AM

sedapnya!

Thursday, January 31, 2013 9:02:00 AM

dh blh jd tourist guide KWC ni kak..ekekeke

Thursday, January 31, 2013 9:03:00 AM

kalau jadi duta . mesti glemers kan kan hehe

Thursday, January 31, 2013 9:33:00 AM

Duta la sangatttt
Hahah!
Ini mmg poyo! Haahahaha!

Thursday, January 31, 2013 10:09:00 AM

#inisemuapoyo!
haha mak dah terliurrrr uolsss
mmg kena carik jugak kopiesatu nih.

Thursday, January 31, 2013 10:14:00 AM

Tempat baru ye...harap berkembang macam stabak n kopibin

Thursday, January 31, 2013 10:23:00 AM

amboi nak jadi duta terus hehe patut promote2 siap

Thursday, January 31, 2013 10:39:00 AM

Fuhhh...sedapnya kalau dapat minum..tapi masih lg tak minum minuman sejuk lagi..uhuk..kena sabau jd nih..hahha

Thursday, January 31, 2013 10:54:00 AM

terasa2 tekak tuuu.. memang shedap.. :D

Thursday, January 31, 2013 12:11:00 PM

tak penah minum sbb aku tak suka yg sejuk2 sgt gitu ... tp klu enpanjang mesti jd fav die klu die cuba ni ....

Thursday, January 31, 2013 1:43:00 PM

Iyer, No 11 tu lagis edap dari yang dijual kat Starbuck.

Thursday, January 31, 2013 5:08:00 PM

nk jd duta.....mmg poyo.....

Post a Comment