Wednesday, January 30, 2013

DATING | Mencari Inner Panjang Di Setapak


hehehe, satu hari banyak tempat aku p kan...
ate merempit kan...kalu naik kereta tu lainlah...nak ke sana sini pun kena fikir dua tiga kali...
nak nak bila berjalan time weekdays...sesak tu takdelah sesesak time weekends...
tapi bila kena waktu puncak, time orang p keje, balik keje dan time rehat...memang masaklah kan...
nak selamat, mari kita merempit...huhuhu...

(^_________^)

pendek citer, lepas ke jalan TAR tu ajak hubby ke setapak sana...
sebab nak p cari inner panjang (leh wat extender)...
kata nak up to date...nak pakai blaus yang cantik...tapi pendek, kenalah pakai inner kat dalam...
yang leh jadi cam extender... (nanti sila lihat gambar)

sebelum ni aku pernah dah beli kat COOLINNER ni ha...
nengok alamat kat setapak...tanya hubby dia tau kat mana...sebab dekat jek ngan rumah sewa time dia bujang dulu...lagi pun tempat jajahan dia katanya...
so hati berbunga riang...
ni kes tak menyempat dah ni...yelah, nak order lain kena caj kos penghantaran...
dah alang² berada di area yang berdekatan, tak salah kita melawat kawasan kan....

sampai jek kat tempat kejadian, baru teringat nak telefon pemilik COOLINNER tu...
sekali yang jawab phone adalah LELAKI...
erkk, dah jadi pelik..pemiliknya adalah lelaki rupanya...aku ingatkan perempuan...
jadinya bitau dia tujuan kedatangan semua...
rupanya isnin dah selasa kedai tutup...agagaga....aku dah cuak dah
sebabnya aku dah sampai kat bawah blok premis dia dah...
pastu dia kata, kalu dah sampai, takpelah, naik jelah ke atas...
sib baik ada sikap tolenransi disitu...
yelah, jauh kami datang tau....aku datang dari kampung...eh tetiba...

sampai ke atas, ikut alamat yang tertera...
lor...aku ingatkan kedai, rupanya kedai dalam rumah orang...
dalam rumah abang tu, penuh dengan stok inner tau...
dalam rumah tu just ada abang tu ngan isteri dia jek rasa...
dah buat online bisnes kan...mana lah aku tau hari selasa tutup...
salah aku jugak sebab tak telefon dulu sebelum datang...
dah tu ingatkan kedai biasa...leh main terjah jek...huhuhu...

nilah rupa inner panjang yang aku beli semalam...
sangat labuh...yang penting dapat menutup bontot segala....
tapi aku beli semalam kaler hitam...kaler selamat...
leh didapati dalam pelbagai saiz...
nak lebih longgar, aku amik saiz XL....


ni inner jenis singlet yang aku order by online...
dah sampai pung...ada jek kat rumah tu...
jenis singlet ni leh dipakai dengan baju lengan panjang....
takdelah jadi berdouble double kan...
labuh jugak seperti di atas....


bukan aku pakai skirt pung...hehehe...
tapi nak jadikah ianya sebagai extender, untuk baju yang agak kurang labuh kan...
baru leh jadi up to date...hahaha... #inisemuapoyo!!!

ok, ni semua contoh inner panjang yang pernah aku pakai sebelum ni...
kalu tak pakai inner, bahaya...nampak bontot kan...hahaha....
eh aurat tu... :p

so ok tak ok tak...
macam remajew tak...hahaha....
ayat memang tak bleh blah kan...

lepas dah dapat semua barang yang dihajati...
baru rasa lega dihati...
sesekali menerapikan diri...
senyum sudah sepanjang hari...

notadijariku: next entry plis... #inisemuapoyo!!!!

16 comments

Wednesday, January 30, 2013 1:24:00 PM

mmg ini semua poyo..wakakakakakakaka

Wednesday, January 30, 2013 1:28:00 PM

ala...nk cri semi inner tu..

Wednesday, January 30, 2013 1:53:00 PM

amboi sakan mu ye shopping..penuh lah raga moto..

Wednesday, January 30, 2013 1:54:00 PM

Mmg poyo! Hahahahahah...!
Bini jek dpt memacam...incik somi dpt ape? Haha

Wednesday, January 30, 2013 1:57:00 PM

wow nie musim shopping

Wednesday, January 30, 2013 2:02:00 PM

shopping sakan ye.. :)

Wednesday, January 30, 2013 2:32:00 PM

baju pompuan, gua failed...hahhaa

Wednesday, January 30, 2013 2:39:00 PM

nak ajak akob menerapikan diri jugak la

Wednesday, January 30, 2013 2:40:00 PM

salam..

saya pn nak carik inner labuh tu..singlet labuh tu da ade..tapi bagus jugak inner skirt tu..buleh beli selai..

Wednesday, January 30, 2013 3:06:00 PM

mmg best shopping dgn merempit...jimatt minyak, jimat mase...hehehe

Wednesday, January 30, 2013 3:07:00 PM

Amboi...shopping sakan yer.

Wednesday, January 30, 2013 3:19:00 PM

shopping..shopping..

Wednesday, January 30, 2013 3:35:00 PM

klu ko tak cite kak aku pun tatau ade inner labuh wlupun MIL dah lama dulu beli tinggal rumah die tak pakai pun balik kang nk godek cari la....

Wednesday, January 30, 2013 4:13:00 PM

sibbaik dia kasi dtg , kalau dia ckp " syuh syuhhhh balik balik" ... haruuu

Wednesday, January 30, 2013 5:44:00 PM

nak jugak iner tuuuu....

Wednesday, January 30, 2013 8:54:00 PM

like setuja 40 ribu...hhehe

Post a Comment