Wednesday, January 30, 2013

DATING | Tudung Half Moon Jalan TAR


ok, sambung citer lagi pasal dating...hehehe, hari ni entry pasal dating jelah ek...
lepas keluar dari KWC tu kan...
gerak ke jalan TAR...misi mencari tudung bawal 5 tone punya...
dah tu blaus dah beli kan...takkan tudungnya takde...

dalam pada tu mau mencari sehelai dua tudung half moon yang dikirim oleh dak tina ni ha...
malam tu dah wasap ngan dia sal tudung ni ha...dia mau kirim...aku no hal punya...
sekali jalan kan...lagi pun aku memang nak p sana pung...

sampai jek jalan TAR, tempat pertama aku singgah adalah MUAZ TEXTILES tu...
cari punya cari, satu pun takde yang berkenan...
lagi pulak HALF MOON kat situ semua macam...erkk...banyak manik yang dah tertanggal tau...
walaupun sehelai half moon di MT tu berharga RM24.80...kira murah dari kedai di luar...

hampa rasa dihati...mana manik tak rosak kan, kalu kebanyakkan tudung yang dijual main lambak jek kat dalam kotak tu...dah berapa banyak tangan yang dok membelek, angkat letak, angkat letak...
so rosaklah manik yang ada...
kat MT ni tudung bawal 5 tone ada tu ada...harga pun murah..tapi tapi tapi...bidang 60 pulak...
erkk...labuh benar...aku mencari bidang yang 45 sudah...

jadinya ajak hubby p nengok kat kedai² yang berderet sepanjang jalan TAR tu...
gigih menapak dalam cuaca panas terik...phewww....

pastu sampai satu kedai tu...kedai ni berhadapan dengan kedai BATA di seberang jalan...
dan bersebelahan dengan kedai kasut PRINCESS tu...
kat situ adalah tudung bawal 5 tone...harganya RM10 sehelai...
ok dah murah, sebab banyak kedai yang jual RM15 sehelai ye...

pastu belek punya belek, ternampaklah half moon yang dak tina hajati tu...
sekali tanya harga RM20 sehelai...wahhh, lagi murah dari MT tu...
wasap wasap dak tina gambar tudung tu, sekali dia berkenan...
terus grab sehelai tuk dia...

dak tina mau kaler ni...light purple katanya...
tah la, aku dah jadi rabun warna dah semalam...hewhewhew...

tetiba kan, aku jadi terpengaruh plak...
rasa cam nak cuba sehelai tudung half moon ni...
so tak cakap banyak, amik jugaklah sehelai tuk diri sendiri...
light blue pilihan hati... 

pagi ni dah try pakai dah...
pakai ngan inner ayunar tu...lama dah aku tak pakai inner kan...
sejak beralih arah ngan bawal tu...hehehe...
tak pat bayangkan rupa aku camner bila pakai halfmoon tanpa inner...
kelakar pun ada...
nak selamat, nak nengok muka bajet cantik...so marilah memakai inner...hahaha...

so camner??? lulus tak pakai half moon ni...
erkk...inisemuapoyo!!! hehehe...

21 comments

Wednesday, January 30, 2013 11:04:00 AM

ya...inisemuapoyo..kkakakkak...lulus tu kakak

Wednesday, January 30, 2013 11:05:00 AM

cantikkkkkk... ok je akak pakai tu.. ok, pasni beli lg byk² ye.. hehehe..

kak, mekaseh tau!! lebiu lah.. :P

Wednesday, January 30, 2013 11:06:00 AM

feveret mak aku muaz tu
hahaha bleh geng ngan dia wei

Wednesday, January 30, 2013 11:15:00 AM

Sama lerr...kita pun baru blaja pki halfmoon...hehe..

Wednesday, January 30, 2013 11:18:00 AM

cantik LULUS dan kemas cara lilitan...hihiiiihihiiii
poyo je kan komen ieyda nie...hihii

Wednesday, January 30, 2013 11:22:00 AM

cantik2

Wednesday, January 30, 2013 11:25:00 AM

lulus.
nampak cun..alamaks tetiba teringin gak nak beli half moon..nampak lawa je bila pandang.

Wednesday, January 30, 2013 11:26:00 AM

cantiknya tudung tu.. jelesnya pakat duk update blog pasal dating..hhahaa

Wednesday, January 30, 2013 11:26:00 AM

Lulussssss!=)

Wednesday, January 30, 2013 11:30:00 AM

sila copy n paste

http://www.youtube.com/watch?v=srjIBkdVdZ0

Wednesday, January 30, 2013 11:31:00 AM

salam perkenalan.. takde lg tudung half moon ni. err reti ker saya nak pakai klu beli tudung ni yer hihi..tapi serius cantik.

Wednesday, January 30, 2013 11:32:00 AM

mmg murah pun ... kalau kt fb fuyohhh hergaaaaaaaa

Wednesday, January 30, 2013 11:33:00 AM

ok jer la..tomei..
emm..tudung yg color biru tu cantik la..Ayu pun nak gak rembat nanti..he he he..

Wednesday, January 30, 2013 11:42:00 AM

lulus pki halfmoon..yg akak bli dlu pn rm20

Wednesday, January 30, 2013 11:52:00 AM

ko pakai ape pun cantek la kak ....
kulit licin .. hehehe

aku je tak tergerak hati nk pakai memacam jenis tudung ke opis ..setia ngan bawal je ...


Wednesday, January 30, 2013 12:21:00 PM

oo..ni name dia tudung half moon..lawa jugak..

Wednesday, January 30, 2013 12:51:00 PM

cantikkalernyer...skrg dh x suka lak pakai half moon nih...:-)

Wednesday, January 30, 2013 1:24:00 PM

cantik cantik..
hehe tak berapa nak poyo :p
ehh murah jugak tudung2 kat situ ye..

Wednesday, January 30, 2013 3:19:00 PM

ok tu..

Wednesday, January 30, 2013 3:27:00 PM

Cantik jelita. Dah boleh jadi duta tudung.

Wednesday, January 30, 2013 5:47:00 PM

lulus dan cantik dan cun dan ayu dan jelita dan lawa.....

Post a Comment