Thursday, January 3, 2013

Dinner Di Malam Tahun Baru


cam aku citer sebelum ni lah...malam tahun baru tak kemana pung kami...
dok rumah, dan paling best awal aku tertidur...
tak tau citer apa jadi...pasal bunga api ke, sambutan apa ke...
huhuhu...
tapi malam tu, rasa macam nak makan domino pizza jek...
tanya abam mok, bersorak dia...tak nyempat² tanya pizza dah sampai ke belum...
walhal time tu aku tak kol pun lagi...
nengok anak punya eksaited, dan maknya apatah lagi...
cari cari voucher, sib baik masih valid...
terus order guna kupon yang RM30 punya...
dapat dua pizza...

30 minit berlalu, pizza yang dipesan pun sampai...
eh eh, kalu sampai lambat pun takper, leh dapat kupon lewat kan..
leh guna tuk next order...hehehe...

pizza pilihan cam biasa...SPICY SAMBAL untuk kami suami isteri...

dan pizza CLASIFFIED CHICKEN untuk anak anak anak semua...

paling tak menyabar, dua beradik ni la...lapar sangat kekdahnya...

suka sampai sepet sepet mata dapat makan pizza...
2-3 ketul gak dia makan sorang...
sampai makin membulat perut abam mok tu...

yang ni walaupun pemilih dalam bab makan...tapi hari tu leh layan makan pizza plak...
takkan hari² mau pizza baru ada selera kak...
kopak la ibu nanti...haiyaa...

notadijariku: rasa nak makan nasi goreng belacan kat Johnny la...ada sesapa nak temankan dak...
huhuhu....

13 comments

Thursday, January 03, 2013 11:30:00 AM

ai boleh je temankan u kak ... just call me je...kekeke

tak yah pikap ai pun tak pe ai pi sendrik... janji johny alamanda

Thursday, January 03, 2013 11:31:00 AM

lpr la plak tgk domino pizza

Thursday, January 03, 2013 11:38:00 AM

Sedapnya!! Dah lama tak pekena dominos. Jap nak chek poket dulu. Hahahahah!

Thursday, January 03, 2013 12:03:00 PM

Akakpun suka Spicy Sambal. kalau yang regular boleh makan sorang-sorang.

Thursday, January 03, 2013 12:04:00 PM

sama arr kita mkn pizza delivery d mlm tahun baru..x keluar mana nak celeb anibeseri takut keluar nnti jem plak..hehe..

tp kita pizza PHD..domino dorang nk hntar lambat...ada masalah teknikal..huhu

Thursday, January 03, 2013 12:58:00 PM

pergghhh org tu dinner domino's. nk mntak gak lah ngan eddy hehe

Thursday, January 03, 2013 1:36:00 PM

johnny???
mmaf yerr...
juz nk kongsi tp nureen x sure betol ke tidak..
check dulu la yerr ada yg ckp johnny tak halal..
dlu nureen pon slalu g c2.. sejak memb ada bg 1 link yg johnny x halal terus nureen x terjah.. :)

Thursday, January 03, 2013 1:50:00 PM

Geram je tgk abam mok ni...rasa nk cubit je...

Thursday, January 03, 2013 1:51:00 PM

Amboi layan pizza mlm tahun baru ye..kami tido awai mlm tu..sbb ensuami kerja, tepat 12 tghmlm bleh terjaga gara2 bung api dentum sana sini..umah kt stdm je..hee..

Happy new year!

Thursday, January 03, 2013 2:34:00 PM

anak lynn pun suka makan pizza nie...lagi best dari pizza hut...

Thursday, January 03, 2013 2:48:00 PM

sebut nasi goreng belacan, cam sedap je

Thursday, January 03, 2013 10:03:00 PM

MJ suka Dominos, pizza dia sedap :D

Friday, January 04, 2013 8:48:00 AM

kite suke yg ikan bilis tuh......sedapnyeeeeeee

Post a Comment