Friday, January 11, 2013

Esok 12 Januari 2013...Sila Duduk Rumah Diam-Diam


so korang jangan masuk KL esok ye...
sure sesak...jangan cari masalah dari jam 2 hingga 5 petang...

aku??? dok umah dediam...lagi pulak hubby kena kerja..
alahaii...macam macam hal...

notadijariku: moga Malaysia terus aman damai makmur bahagia...amin....

12 comments

Friday, January 11, 2013 4:05:00 PM

haihhh takut gk gini...

kita nk mesia aman damai le..x mau la pecah belah gini..hehe

#izan, irfan dh ada 8btg gigi..gmbr kt entry td tu..gmbr lama, hikss..ala izan tgk je mcm big boy tp orgnya kecil cute je..

Friday, January 11, 2013 4:11:00 PM

Baru planning nak ke kl esok..huhu..ngok betul

Friday, January 11, 2013 4:17:00 PM

jgn ler sesapa rerajin nak turun k.l esok...jaln tuaku abdul rahman peniaga semua tutup kedai....kemungkinan nak masuk k.L pun akan berlaku sesak teruk..jalan sekitar bandar k.L akan ditutup oleh POLIS...sogo pun tutup..HARAP MAKLUM

Friday, January 11, 2013 4:58:00 PM

haishhhhhh...

Friday, January 11, 2013 5:14:00 PM

ameen..... haish, ntah hape2 la orang yang buat macam ni, x sayang negara ker?.....

Friday, January 11, 2013 5:29:00 PM

Menyusahkan orang jer...

Friday, January 11, 2013 5:37:00 PM

alahaiii..siannya kt negara kita..apa nk jd entah...buang ms jer g ikut perhimpunan cmni n byk side effect kt factor2 lain..begini ler bila dunia akhir zzman nie, semua org nk memberontak dan mcm x mensyukuri nikmat yg ada...

Friday, January 11, 2013 9:28:00 PM

alahai!

Saturday, January 12, 2013 10:52:00 AM

bagi sokongan dari dlm umah punn ok ape ekeke ;)

Monday, January 14, 2013 9:28:00 AM

duk umah jer..

Monday, January 14, 2013 3:06:00 PM

tak tahu nk sokong ke tak....
bile kes bawak anak ke tpt2 camni...
jd mcm dedua salah n betul...
hmmmmm dok umah je la kan.. jgn campur

Monday, January 14, 2013 4:05:00 PM

pesal suruh tukar bendera pelik betui la .. aku tak paham betui ...


waktu aku naik train dr salak tinggi tu ... kemain ramai pakai bj bersih ..sabo je la.... gile gile ...

Post a Comment