Thursday, January 31, 2013

HOBI | FM Comel Dari MAS


semalam kan, ada seorang PILOT dari MAS datang opis...nak renew lesen penerbangan beliau yang sudah expired...cam biasa, aku ok jek bila dia nak datang...
just give me a kol kan...yelah, bekas opismate pun kapten tu...
so not a big deal punya...kawan kawan kan...puihh...kawan la sangat...
officer kut...ihikss...

yang paling bestnya, bila dia datang, sure bawak buah tangan untuk aku...
suka suka suka...dan hari ni dia bawakan sekotak FM Comel bentuk kapalterbang MAS...
owhh, sangat comel...
sebab kan, sebelum ni, aku hanya ada FM bentuk kapalterbang cam gini dari AirAsia jek...
yelah, bila masa nak naik MAS kan...
pernah ritu sekali jek, masa balik penang...urgent sebab kematian arwah mak mertua...
lepas tu takde dah...

ok, takmo bebel panjang...ni dia FM nya...
masih dalam kotak...
so comel kan...dan ada satu keychain dari PARIS...yey...mekasih KAPTEN...

setelah dibuka kotaknya...ada 3 pcs magnet dan satu key ring set...

dan FM tu dah selamat bersama 'kawan-kawan' yang lain...
tapi tadi satu dah selamat kasi kat tuan baru...hehehe...

so ada sesape nak datang opis aku tak...
nak datang renew lesen tak???
jangan lupa bawa FM ek...hahaha...

#inisemuapoyo!!!

notadijariku: nak FM lagi buleh???

12 comments

Thursday, January 31, 2013 2:31:00 PM

cute miut FM tu....nak jgk......

Thursday, January 31, 2013 2:32:00 PM

cantik2

Thursday, January 31, 2013 2:42:00 PM

nak seketul

Thursday, January 31, 2013 2:48:00 PM

kak...nk satu!!

Thursday, January 31, 2013 3:09:00 PM

wahh untung nye badan..tiut tiutt nyeee

Thursday, January 31, 2013 3:26:00 PM

boleh kirim ngan kita kalau nak beli..hehe..sy pun ade seketul je..

Thursday, January 31, 2013 3:34:00 PM

dah dapat ke?baru igt nak kirim seketu tapi pilot dah bagi 4 ketoi terus.nanti saya cari FM yang lain la ye #doakan saya dpt bagi FM yang spesel :)

Thursday, January 31, 2013 4:10:00 PM

hamboi hamboi..cutenye... nak jugak...

Thursday, January 31, 2013 5:04:00 PM

bestnyer....nk gak...hehe

Thursday, January 31, 2013 5:09:00 PM

cumel cumel FMnya.. (^_~)

Thursday, January 31, 2013 5:47:00 PM

Bestnya dpt FM.. Mas. Cantik plak tuh :)

Friday, February 01, 2013 8:54:00 AM

Cute lah FM tu.

Post a Comment