Monday, January 21, 2013

Instagram...Comel


hurmmm...selamat pagi semua...
bertemu kita kembali...
dah makan???
dah sarapan???

ok, hari ni nak citer pasal instagram...
korang ada akaun instagram???
ekseli pada mulanya aku takt au apa itu INSTAGRAM ni...
jenis takmo kalah punya orang, orang ada instagram, aku pun ada jugak...
hahaha, puihh...eh tak salah kan, aku pun takmo ketinggalan di dunia yang serba mencabar ni...
hahaha...
so ari tu dulu, aku adalah create instagram sendiri...
tapi jarang sangat pos gambar kat situ...
bukan apa, telefon pintar yang aku punya ni kamera dia kurang MP sangat...
so bila snap gambar, kualiti kurang memuaskan...
nantilah ada rezeki lebih cari telefon lain yang lebih bijak dan pintar kut...
hahaha...verangan ok...

so semalam sebelum tidur tu, ada lah godek² instagram sendiri...
dan aku suka nengok gambar or apa sahaja instagram orang yang aku follow...
sekali ternengok kat instagram diyanahalik tu...
owhh so suittt...comel sangat...

foto dibawah....whatapps antara dwi dan diyana...
so comel...minta permission kat mummy dia nak buka akaun youtube tu...
owhh emmm gee....si kakak aku tu pun lum tau apa itu youtube...hahaha...
budak budak sekarang...sangat maju aihh...

kalu tak silap aku, si dwi ni baru berumur 7 tahun kut...
tapi english dia so bagus la...lebih bagus dari aku kut...
hurmm..now english is very important maaa....

araso??? hehehe...

notadijariku: yes...araso...hehehe....

15 comments

Monday, January 21, 2013 9:01:00 AM

wow pandainya

Monday, January 21, 2013 9:06:00 AM

xnak follow kite pun tau..kecik hati kecik kite nieh...hahaha

Monday, January 21, 2013 9:08:00 AM

yes...araso...

Monday, January 21, 2013 9:12:00 AM

so comel...

Monday, January 21, 2013 9:12:00 AM

@syawalsimpsons
oppa...hahaha

@Falsya
erkk...ce kasi apa akaun instagram tu...hahah...

@Anum
pandai kan...budak budak sekarang...

Monday, January 21, 2013 9:14:00 AM

instagram?? apakah itu?? adik beradik kilogram kah??

Ahaha.. saja buat lawak mengong.. ngeee :D

Monday, January 21, 2013 9:18:00 AM

akk addaa instgrm hehe ima pun tkde huhu

Monday, January 21, 2013 9:37:00 AM

err..kak intan pon tatau tapi baru2 ni baru sign up..satu je gambo wat masuk..x reti sangat tau bab2 it it ni..adeh

Monday, January 21, 2013 9:45:00 AM

dwi ni sape diyana ni sape ....
araso tu ape ... serius ni aku tak kenai ...


instragram aku tau .... tp tak suka upload....

Monday, January 21, 2013 9:47:00 AM

Advance tol anak eronajis ni
Siap berwasap jek mintk permission

Monday, January 21, 2013 9:56:00 AM

instagram jarang sgt buka nye..akaun pun baru mgu lepas buat, sblm ni share dgn hb

Monday, January 21, 2013 10:09:00 AM

pe name ig?following dya lah..
ms hazadoes..slmt berfollowing..hihi

Monday, January 21, 2013 11:06:00 AM

Eda pon xde lg ig..pe kejenyer? Mcm fb ker? Huhu..pending d d citu..

Monday, January 21, 2013 11:44:00 AM

Sapekah mrk? Huuuu!

Monday, January 21, 2013 5:15:00 PM

nurul tak layan instragram sangat kak oii.huhu

Post a Comment