Wednesday, January 9, 2013

Jengkel


semalam masa p kerja, dengar lah hot fm...dulu suria..tapi sejak dua tiga menjak ni cam dah bosan dah ngan suria...so berubah hangin dengar balik hot fm tu...
eh eh terlalu berterus terang aku ni tau...
kang ada yang kena carut kang...ihikss...

hurmm...topik kat AM Krew semalam pasal situasi atau perkara yang mengjengkelkan pandangan mata anda...lebih kurang gitulah...
pastu banyak la komen komen dari pendengar menerusi twitter, fb, dan panggilan ke AM Krew tu...
dan ada jugak 2-3 perkara yang dibacakan oleh penyampai tu aku setuju...
misalnya pasal sorang pengomen ni bitau, dia rasa jengkel bila melihatkan suami isteri di khalayak ramai, yang bercumbuan dan pulak tu ada penuh bertebaran 'love bite' di leher si suami...
nak pulak si isteri ayu bertudung litup...
aku hanya senyum jek dengar komen yang macam ni...

sebabnya aku pun pernah jugak alami situasi cam gini...
jengkel??? terpulanglah pada yang melihatnya kan...

pastu yang lain pulak pasal bunyi bunyian ketika makan...
situasi dimana AG contohnya tengah makan...menu pulak best² time tu...
pastu terdengar di satu sudut di mana terdapatnya singki, seseorang sedang berusaha mengeluarkan kahak yang pekat...erkk, aku rasa korang dapat bayangkan situasi cam gini...
hurmm...jengkel bukan...
sah sah selera terus padam time tu jugak...
hehehe...

kadang best jugak sesekali layan AM krew ni...sebab kadangnya topik yang mereka bincangkan tu berlaku dalam kehidupan harian kita...
dan kadang jugak kita hanya amik enteng jek menda² cam gini...


so nak tanya korang...rasanya apa perkara yang mengjengkelkan yang korang pernah alami atau terkena pada korang...

mari kita kongsi cerita pada petang ni...

notadijariku: kenyang makan, aku rasa mengantuk...aku pun tak tau apa motip citer aku petang ni...hurmm...

12 comments

Wednesday, January 09, 2013 1:56:00 PM

sm la, dh xsyok dgr suria..so skang tkr hot fm je..

sy jengkel dgn org yg menjengkelkn.. hahahaha

Wednesday, January 09, 2013 2:22:00 PM

Kak, akak penah bercumbuan di khalayak ramai ke? Hehehehe...tu akak kate akak penah alaminya...

Soalan saya menjengkelkan akak kan kak?
Hahaahaha

Wednesday, January 09, 2013 2:26:00 PM

macam2 kan
anum dengar 92.9 je

Wednesday, January 09, 2013 2:28:00 PM

yg jengkel kat akak skg ni adalah bila org sibuk nak tau dia kena tukar ke tak sbb skg akak duk kat HR - jaga perjawatan.
hey..dah nama kau takde tu, sudah la, lagi mau tnya2..tukar ko p zimbabwe kang tahu la makan dia... (T___T)

Wednesday, January 09, 2013 2:36:00 PM

yg jengkel sekarang ialah dah tak leh nak dengar Suria FM. Kombinasi hos baru menjengkelkan telinga

Wednesday, January 09, 2013 2:36:00 PM

@PUANSTOBERI

akak, nama saya ada dak...jengkel tak jengkel tak... larikkkkkkkkk,kang kena marah...

Wednesday, January 09, 2013 2:36:00 PM

@Nad @ MamaZN
puih...sangat sangat mengjengkelkan...hahaha

Wednesday, January 09, 2013 5:42:00 PM

Best dg hotfm pagi tadi. Layan rock kapak. Tak puas plak rasanya.

Yg menjengkelkan aku, org memotong tak bagi signal. Main masuk jer sampai buat aku terkejut.

Wednesday, January 09, 2013 6:33:00 PM

Rasa jengkel bila berurusan dengan rakan sejawat yang kerek....

Wednesday, January 09, 2013 8:31:00 PM

org dengar suria time ptg jer kak..hehe =)

Thursday, January 10, 2013 8:30:00 AM

apa ek yang kita jengkelkan?ttg love bite2 ada jer jumpa kat sini pun..si wife pakai tudung tapi nampak leher..baru nikah..org dok pakat tgk.nurul tak tagk org2 yang tgk2 jengkel..eh bukan nurul lak yang jengkel..huhuhu

Thursday, January 10, 2013 10:06:00 AM

dgr jugak topik tu ;)mmg layan jugak hotfm sbb suka dgn celoteh dj ber3 tu..ceria kan hari sblum pegi keje

Post a Comment