Tuesday, January 15, 2013

Kosong...Kosong...Kosong


hurmm...dah tinggal kosong dah kan...
sib baik ada 2 BE lagi yang sudi menempek kat blog picisan aku ni..

so azam tahun baru...mari kita mengumpul amaun dalam nuffnang...
itu pun kalu ada BE kan...huhuhu...

eh lupa, dah selamat aku cash out semalam...malas nak tunggu lelama...

walaupun amaun tak banyak mana pun...
dah tu aku bukan blogger fofular...
ye aku sedar diri...
nengoklah, tahu lepas sekali jek aku cash out...
dan tahun ni sekali...

total sepanjang aku jadi blogger...hanya RM737.26 jek..
tak sampai ribu riban pung...dah tu kan...
rezeki memasing..at least kita coba...

ok itu aja..
mari kita mula mengumpul...

notadijariku: nuff, saya mau BE baru plis....

18 comments

Tuesday, January 15, 2013 3:35:00 PM

huhuhu... akak lagi la kosong takde idea nak menulis... mabuk darah tak hilang lagikkk... :(

Tuesday, January 15, 2013 3:41:00 PM

Waaahhhh!!! byk gak tu kak.. sy pnya bru nk jln.. hahahaha...10hengget pn x smpai lg ni hah.. hehe...

Tuesday, January 15, 2013 3:51:00 PM

banyak gilos!!!


trasa nk tkr iklan lain la..nuff xbest

Tuesday, January 15, 2013 3:57:00 PM

waaahhhh.. tabik spring tu.. akak memang kosong..kosong..kosong dari mula masuk... cer bagi tips sikit.. :D

Tuesday, January 15, 2013 3:57:00 PM

wow..banyak tu
jeles kita tau ;)
dah 3 x cash out pun xdpt sebanyak tu

Tuesday, January 15, 2013 3:58:00 PM

byk tu kak..sy xpenah cash out lg..brapa sen tah dlm tu..huhu..

Tuesday, January 15, 2013 4:21:00 PM

nak angpow ^^

Tuesday, January 15, 2013 4:22:00 PM

BE aku dah jadi ME. Dah lama tak dpt BE...huhuhu...

Tuesday, January 15, 2013 4:24:00 PM

Ok ler tu Mot, dapat juga ratus-ratus. Akak baru dapat puluh-puluh jer.

Tuesday, January 15, 2013 4:24:00 PM

BANYAK TU KAKAK...SY DARI START BLOGGING TAK SAMPAI 50ENGGET PON

Tuesday, January 15, 2013 4:49:00 PM

wahh.. banyaknya... deno tak pernah dpt byk ni.. huhu **

p/s: akak, deno belum pernah buat header utk temphan blogger.. biasanya doodle saja.. tapi deno boleh cuba buat kalau akak nak tempah sebab deno pernah lukis header blog deno sendiri dulu tapi dah tukar..

Tuesday, January 15, 2013 5:09:00 PM

wah..byk tu..lepas la shopink!..salam perkenalan dan follow...

Tuesday, January 15, 2013 5:22:00 PM

sejak nuff da brubah wajah nie..xtaw nk nengok earning camne..huhu

Wednesday, January 16, 2013 7:42:00 AM

byk lah tu...ieyda punya xmencecah mcm akak...hihiiii

Wednesday, January 16, 2013 8:05:00 AM

wah...byk tu..congrats...kite ni $5 pun x sampai...

Wednesday, January 16, 2013 8:27:00 AM

Ok la kn, sesaja je dpt duit.. eheh..lebih kurang je total amount kita :-)

Wednesday, January 16, 2013 8:32:00 AM

kira byk la tu kak ..
sape nk bg separuh gaji gitu ... tahniah tahniah

Wednesday, January 16, 2013 9:39:00 AM

waahhhh okb la sat lg. byknya amaun ko. aku lg la blogger picisan jarang2 update huhu

Post a Comment