Thursday, January 17, 2013

Meeting Dan Makan


hari isnin yang lepas, kat bahagian aku ni ada buat meeting kakitangan...
pastu ada jugak makan makan sempena macam macam hal...
makan sempena sambutan pertukaran salah seorang opismate kami...
pastu makan makan sempena sambutan hari lahir staff dari bulan May hingga December pada tahun lepas...
untuk mereka yang lahir dari Januari hingga April dah buat dah ari tu...seperti di Entry INI..
giler ko, carry forward pai ke tahun ni...
punyalah depa depa ni bz...
beselah, orang AVIATION kan...everyone can fly kekdahnya...hewhewhew...

takmo dah citer banyak, nengok jelah gambar yang ada...
sesambil tu aku bercerita...

sejak SECRET RECIPE dah ada disebelah...urusan membeli kek makin bertambah senang...
cam biasa, kek CHOCOLATE INDULGENCE menjadi pilihan semua...

menu itu hari...NASI BERIANI bergam...hehehe...

para para jelitawan opis...puihhh...ayat memang tak bleh blah...hahaha
sabar menunggu pegawai² abis meeting...
punyalah lama menunggu...gelegak urat perut tahan lapo weii...
lebih kurang jam 1 lebih jugak baru meetingnya abis...adehh....

kalu bab bergambar...kita tadah muka jelah kan...

sebelum acara makan makan tu...ada penyampaian hadiah buat besday men/woman...
aku tepek giliran aku jelah...
eh eh, persal kemain happy aku dapat adiah ni...
bukan adiah dari bos pung...hahaha...

lepas makan terus cepat cepat gerak amik iris...
kan aku dah bilang yang aku halfday itu hari...bawa iris p check up...

notadijariku: ini adalah makan makan yang pertama untuk tahun ini...

11 comments

Thursday, January 17, 2013 8:38:00 AM

ala... apasal tak tunjuk isi hadiah... :)

Thursday, January 17, 2013 8:48:00 AM

bestnya dpt adiah

Thursday, January 17, 2013 8:50:00 AM

dpt apa tu?????

Thursday, January 17, 2013 9:09:00 AM

comel la kakak pakai pink...hehehe

Thursday, January 17, 2013 9:17:00 AM

fuh pose gambo atas tu sgt menggoda la ....

Thursday, January 17, 2013 9:17:00 AM

sedapnya kek SR tu...

Thursday, January 17, 2013 9:51:00 AM

yg pakai baju pink tu paling jelita hehe

Thursday, January 17, 2013 10:02:00 AM

sernoknye kak dpt opis yg cm ni.. opis ima sllu nak mkn2 pun dorg gi makn bab* tak boleh nak join :(

Thursday, January 17, 2013 10:30:00 AM

adehhh terliuq tgk kek ituuqqqq

Thursday, January 17, 2013 11:08:00 AM

petang ni kiter jumpe ye

Thursday, January 17, 2013 1:43:00 PM

amboeh gelegak urat peot tunggu ya..ahhaha.....sedap makanan tu cikmot oiiii ..

Post a Comment