Monday, January 21, 2013

MeRawang Burger Bakar Di Bangi


petang sabtu yang lepas, hubby ajak p nengok 'rumah'...
ok jek sebab takde plan ke mana pung...
sampai jek ke situ...nengok rumah dah hampir nak siap...
gulps...telan air liur mak...
kena wat bajeting baru...

on da way balik ajak hubby singgah kat satu kedai makan di bangi tu...
kat sebelah petronas tu...kalu tak silap namanya RESTORAN NAKHODA MEE UDANG kut...
tah, rasanya betul dah kut...main masuk jek...
agenda utama nak makan RAWANG BURGER BAKAR tu...
ni kali kedua kut makan kat situ...
pestime makan ritu tak bawa kamera...so tak kool cerita tanpa gambar...
kosong...kosong...kosong...hehehe...

perut dah lapar sangat...minta diisi...
sampai jek terus order otak² ni...
satu bekas ni harganya RM7...ada berapa aku lupa...lapo sangat, sampai lupa nak kira...hahaha...

kemain lagi irfan tu kan.. 

adik...kemain melilau sana ini...lapo jugak ye dik... 

ok, untuk adik ibu order nasi ayam...
walaupun rasanya....hurmm...bolehlah...tapi untuk perut adik, layankan aja... 

dan untuk abam, mee goreng basah...
memula sepinggan dulu... 

kongsi ngan anak dara ni... 

pastu tak cukup katanya...siap minta pinggan yang ke dua...
ok layan saja...janji kenyang dari kamu wat perangai tak tentu pasal kat sini... 

abi hanya memerhati gelagat anak bujang dia makan...
2 pinggan mee goreng basah tuk dia saje...gulpss... 

bertime time pakai tudung bertone tone gini...
feeling remaja giteww...pheww... 

kamu lagi...makan lah nak...selagi boleh... 

tu menu sampingan kut, sementara menunggu ketibaan RBB tu...
no. 49...hurmm...

tak lama lepas tu, sampai pun RBB yang diorder...
KLCC untuk aku... 

dan ISABELLA untuk dia... 

jemput makan semua...kenyang kut makan burger bakar gini..tebal tuk daging/ayam dia... 

dah siap makan, jom balik...hari pun dah nak gelap...
makin lama makin ramai yang sedang order RBB tu... 

macam remajew kan...puihhh...hahaha... 

ok tu jek ceritanya...aku ni jarang sangat keluar makan kat luar...
kalu sesekali tu adalah...tu pun boleh dibilang dengan jari...
hehehe...

notadijariku: sedap pulak otak² tu...nanti nak repeat makan lagi boleh dak???

22 comments

Monday, January 21, 2013 2:56:00 PM

mee goreng basah abam mok tuh mesti sedap kannnnnnnnnnn...

Monday, January 21, 2013 2:56:00 PM

sy yg duk bangi pun xpenah g sn kak.. hahahaha

Monday, January 21, 2013 2:59:00 PM

tunjukla rumah baru cik mot

Monday, January 21, 2013 3:02:00 PM

nyum2

Monday, January 21, 2013 3:06:00 PM

ni yang dekat petronas tu kan...

Monday, January 21, 2013 3:11:00 PM

gila tak kenyang kalau makan burger tinggi tu...hihi...

tak pernah try makan berger bakar ni lagi..

Monday, January 21, 2013 3:14:00 PM

macam sedap jer mee goreng dak irfan makan tuh...nih suma la yg menggugat keimanan nih....hehe =)

Monday, January 21, 2013 3:44:00 PM

besar betui burger tu abis ko kak ???


abg mok dah mkn sendrik sok nye .. fahim masih manja2 klu ngan aku ni

Monday, January 21, 2013 4:03:00 PM

remaja sgt kak. hehe mcm pgg adik jerr

Monday, January 21, 2013 4:19:00 PM

ayokkk terliuq tgk burger tu ...

area belah mana ni yek ..

Monday, January 21, 2013 4:43:00 PM

smlm baru mkn beger bakar rbb sbb dh lama tk mkn...kalo amik klcc tu mmg bole share ...isabella beger baru

Monday, January 21, 2013 4:53:00 PM

Nak try mi goreng.plak ar pasni..

Monday, January 21, 2013 5:00:00 PM

Seleranya Abam makan. Mee goreng dia nampak sedap. Iris memang suka makan nasi ayam ke?

Monday, January 21, 2013 5:01:00 PM

OH ADA EH KT BANGI..LEH AR TRY..

Monday, January 21, 2013 5:13:00 PM

omak aiiii kak..kemain lagi burger KLCC nuh..nak ler cket=)

Monday, January 21, 2013 5:16:00 PM

mak aih dik !
biar benar nieee
besar betul !
betul2 KLCC ..
nie kalau makan .. sehari mau kenyang ! ;)

Monday, January 21, 2013 10:30:00 PM

tingginye burger

Tuesday, January 22, 2013 8:14:00 AM

xpenah singgah sini.lalu je tu pun nampak penuh org...nak cuba lah makan kt situ....

Tuesday, January 22, 2013 8:27:00 AM

Mujor kat kluang pon ada rbb klw ngidam xyah balik kl haha

Tuesday, January 22, 2013 8:35:00 AM

aku pun jarang makan kat luar...ekekekkee

Tuesday, January 22, 2013 9:20:00 AM

berselera semuanya ye

Tuesday, January 22, 2013 4:16:00 PM

ya suka tgk budak selera mkn ni.....

Post a Comment