Monday, January 14, 2013

Monday...Jangan Kau BLUES


salam semua...
selamat hari isnin...
sebelum tu, terima kasih atas doa kalian buat arwah ayah di SANA...

so, harap tiada yang monday blues hari ni...
even rasa macam simptom tu hampir menular kat diri aku ni...
uhukss...

jap lagi ada meeting bahagian...
so kena p masuk meeting dulu...
so citer untuk hari ni selepas ini la ek...

2 novel santapan rohani di hari cuti...
SUAMI AKU USTAZ dari Hannah Dhaniyah ( ni bakal jadi drama lakonan Adi Putra kalu aku tak silap...
tunggu jelah nanti...hehehe...)
dan CIK BLUR DAN ENCIK IKHLAS dari Airisz...(mummy ayu, kita dah baca...huhuhu)

so, mari kita doa bersama sama, moga hari ini akan cerah seindah suria...

jumpa nanti...daaa....

notadijariku: petang half day...bawa iris p check up...boleh aku terlupa tarikh temujanji dia pada 10hb lepas...takpelah p hari ni pung...hurmm...
ye, aku ngaku, aku dah tua...

12 comments

Monday, January 14, 2013 8:39:00 AM

kakkkkkkkkkk...sowi, lupa nk g umah akak.. ye, sy pun dh tua.. uhuks

Monday, January 14, 2013 8:45:00 AM

slmt membaca novel
tgh sedih ni kawan seopis yg suka bertukar novel dah benti keje.huhu

Monday, January 14, 2013 9:21:00 AM

selamat pagi cikmot.hope mood cikmot okey ya hari ni..heheh:)

Monday, January 14, 2013 9:27:00 AM

selamat mambaca novel ye..

Monday, January 14, 2013 9:27:00 AM

klik2 anmum..

Monday, January 14, 2013 9:43:00 AM

boring gile hari ni ... pala sakit la ....rindu nk tido kat rumah

Monday, January 14, 2013 9:49:00 AM

kakak!!!..sgt jeles okayh sbb kite dh lama xbaca novel...uwaaaaaa..

Monday, January 14, 2013 10:26:00 AM

Skg ni trend la, drama siri diadaptasi dari novel. Mmmm....

Monday, January 14, 2013 10:30:00 AM

KIKIKI...EDAK LA TUA MANA PON...

Monday, January 14, 2013 11:10:00 AM

arghhhh..ngantok! =)

Monday, January 14, 2013 11:45:00 AM

best tak citer suamiku ustaz tu

Tuesday, January 15, 2013 10:27:00 AM

suami aku ustaz tu best kak..org dah beli & bace..

Post a Comment