Wednesday, January 16, 2013

Pelik Ke???


haah, pelik ke kalu aku suka makan roti di sapu dengan sambal tempoyak...
tak pelikkan...hehehe...

ekseli aku suka makan gini sejak di zaman kampus life...
dulu kan, asyik lapar jek...
yang ada dalam bilik roti...pastu sambal tempoyak...
owhh ya, aku memang suka bawa sambal tempoyak dari rumah...
so pendek cerita bermulalah tabiat makan roti disapu sambal tempoyak ni...

dan tabiat tu menular hingga ke hari ni...
dah tu...lapo kan...
so makan jelah apa yang ada...hurmm....

ok, jemput makan...
takmo sudah...hahaha....

16 comments

Wednesday, January 16, 2013 11:08:00 AM

Peminat tegar durian ler ni ya...

Wednesday, January 16, 2013 11:13:00 AM

xmkn tempoyak..sekian

Wednesday, January 16, 2013 11:13:00 AM

betoi la ni...saya takat sambal je

Wednesday, January 16, 2013 11:16:00 AM

pergh kak, sy nih pun hantu tempoyak gak...tapi, tang yg nih sy xpenah try lagi...

hehe..

pelik bin ajaib sungguh!

nanti nak try test la...=)

Wednesday, January 16, 2013 11:25:00 AM

pelik kot sbb ko org pertama ckp mkn tempoyak ngan roti ... hehehe

Wednesday, January 16, 2013 11:36:00 AM

tetap jugak nak kata pelik.haha..

Wednesday, January 16, 2013 11:37:00 AM

pelik..tk pernh dgr org mkn roti sapu tempoyak..1st time dgr

Wednesday, January 16, 2013 11:41:00 AM

Aku rasa pelik sbb 1st time aku dgr org makan roti sapu dgn tempoyak. ok...lpas ni nak try ☺☺

Wednesday, January 16, 2013 11:46:00 AM

Biaq betoi akak ni....
Mcm fear factor

Wednesday, January 16, 2013 11:48:00 AM

betul3 tegar nie..first time dgr sapu sambal tempoyak kat roti..sedap ke kakak?

Wednesday, January 16, 2013 12:15:00 PM

lain org lain cara dia..tp sy boleh mkn sambal tempoyak dgn ns je..klu dgn roti camni takut kembang tekak nnt..

Wednesday, January 16, 2013 1:40:00 PM

errr...errr... pelik2.. pestime nih!

Wednesday, January 16, 2013 2:18:00 PM

roti ngn tempoyak?? ke sambal tempoyak?? haa lain rasanya tuh..

Wednesday, January 16, 2013 4:08:00 PM

gurlppppp

Wednesday, January 16, 2013 5:22:00 PM

Hahaha ko mmg bole geng ngan diah suke makan pelik2 aiskrim makan ngan fries laksa makan ngan nasi hahaha

Wednesday, January 16, 2013 5:31:00 PM

mmg pelik.....

Post a Comment