Friday, January 4, 2013

Rezeki Semalam 3 Januari 2013


alhamdulillah...permulaan tahun baru yang sedikit menggembirakan....
cam biasa, tiap pagi harus cek akaun nuffnang...
sebab sekarang ada 2 BE yang sedang running dengan rancaknya...
BE Digi Triple tu sedang running total kenaikan sehari RM1.50...
jumlah yang terkumpul setakat hari ni seperti jadual di atas...
alhamdulillah...sikit sikit lelama jadi bukit kan...

pagi ni cek akaun, terkejut jugaklah, sebab ada satu BE baru yang sedang running...
BE Anmum Materna...
tapi aku tak pasti dimana kedudukan BE tu kat blog aku...
sebab nengok tadi cam tak nampak pulak kat mana...
takpelah, kamu nyorok dulu...kang jangan lupa muncul semula ye...
hehehe...

ini akaun nuff aku yang tak seberapa...
kalu ditambah dengan BE yang sedang running tu, dah boleh cash out la kut...
ye, tahun 2012 aku takde buat cash out pung...
tu jelah amaun yang terkumpul tu..
kesian kan...
ate blogger tak folular...so terima jelah...
huhuhu....

so korang camner plak...banyak BE yang korang dapat???
baik cek akaun nuff korang...
mana tau dapat rezeki tahun baru...hehehe...

notadijariku: ada BE ke, takde BE ke...aku masih berblog seperti biasa...
kadang ada naik turunnya jugak...

19 comments

Friday, January 04, 2013 8:19:00 AM

banyak la tuh..hehe

Friday, January 04, 2013 8:42:00 AM

Tahun 2013 blm ada lgsung..sedih!!

Yg tahun 2012 dah ME..alahaiii..so xda BE dah lgsg...

Friday, January 04, 2013 8:44:00 AM

eh, ramai plak yang hapdet pasal BE hari ni. nanang tgh bermurah hati kot tahun baru ni ek... ok, nak cek jugak skang. hehehe

Friday, January 04, 2013 8:48:00 AM

phewittt.....hehe

Friday, January 04, 2013 8:54:00 AM

Tahniah. Berderet BE ko nok. Aku baru dpt 1 BE.

Friday, January 04, 2013 8:54:00 AM

Anmum & DIGI utk duit tabung ko ☺☺

Friday, January 04, 2013 8:59:00 AM

tak penah tgk pon..nak tgk la

Friday, January 04, 2013 9:01:00 AM

sm la kak..naik cuti hri tu ada lg be masuk.. dh la ngah malas nk update.. tahniah kak..

Friday, January 04, 2013 9:02:00 AM

tak putus2 BE running tp amaun sikit je la ... ! BE 1-2 bulan running bru 5-6 hengget je

Friday, January 04, 2013 9:26:00 AM

tahniah dh dpt be thn baru...dr smlm rmi yg update dpt be baru..akak tk dpt lg..hrp2 muncul la nanti

Friday, January 04, 2013 9:32:00 AM

Tahniah bertambah BE..

MJ baru dapat 1 BE semalam.. :)

Moga masyukk... - sebab nak topup roadtax insuran keta... :D

Friday, January 04, 2013 9:56:00 AM

ok la tu kak eh.. saya blogging dah berapa tahun dah.. tak penah merasa duit nuffnang huhuhu.. makan tahun nak kumpul even 100 pun... sobb..sobbb

Friday, January 04, 2013 9:57:00 AM

tahniah=)nurul tak cek lagi nnt tgk alik umahlah..hehehe

Friday, January 04, 2013 10:02:00 AM

alhamdullillah rezeki tuh.. :)

Friday, January 04, 2013 10:13:00 AM

cikmot..masyukkk..tahniah

Friday, January 04, 2013 10:23:00 AM

alhamdulillah
banyak tuu dik ..
tahniah ..
x per .. lama2 jadi bukit ! ;)

Friday, January 04, 2013 10:56:00 AM

tak cek pun huhu nak cek lah berapalah rejeki yg ade

Friday, January 04, 2013 11:48:00 AM

eh sama la...kita pon blogger tak fofular...haha

Friday, January 04, 2013 4:37:00 PM

kita ada satu je tengah running

Post a Comment