Friday, January 25, 2013

Rupa-Rupanya Dari...


ok, susulan dari enty ini http://h-n-i.blogspot.com/2013/01/misteridari-siapa.html
masa yang ada kejap, aku ke pejabat pos laju sana...
rupa-rupanya dapat bungkusan dari KARYASENI...
hehehe...
baru memori hari tu terflashback semula...
silap aku jugak, kalu aku kirimkan sesuatu kat 'orang' alamat sender tu, aku memang akan letak alamat rumah...kesnya malas nak tulis alamat opis yang berjela ni...huhuhu...


ingat tak entry yang buatkan mood aku jadi spoil lepas baca novel Rindu Dalam Sepi itu hari
lepas entry tu di up, laju² aku pos semula novel itu ke pihak KARYASENI sana...
sebab nak suh gantikan dengan novel yang lain...yang tidak mempunyai kesalahan cetakan lagi...

dan suka hati aku sebab dapat novel baru...yang berada dalam plastik lagi...
iye, sebagai seorang kakinovel..bab² ni aku memang perihatin...
spoil mood wooo kalu baca novel yang tak berapa nak lengkap...
tulah aku kurier kat diorang...dan pihak diorang dah kurier semula kat aku...
terima kasih pihak KARYASENI...

novel baru bau kedai...

notadijariku: ingatkan apa lagi tadi kan...hehehe...
menunggu dengan sabar parcel dari coolinner plak...haihh...pantang berGAJI kan...

13 comments

Friday, January 25, 2013 12:22:00 PM

oh igt dpr hadiahh huhu

Friday, January 25, 2013 12:23:00 PM

bikin suspen je tau..hahahhaa

Friday, January 25, 2013 12:49:00 PM

zaman bc novel lama dh berlalu..bc time bujang2..time kawin ni ada bc bila ada drama adaptasi novel...mcm aritu bc novel adam & hawa...hehe

Friday, January 25, 2013 1:25:00 PM

zaman novel dh berlalu huhuuhuh .. kalau ngadap mmg x jln le kerja lain wakakak...

eh awk , nak kalenderrrrr..

Friday, January 25, 2013 2:07:00 PM

oo..dapat ganti novel baru..bestnya..Izan buat mcm mana, just pos balik jer ke..or ada email kat diaorg?

Friday, January 25, 2013 2:16:00 PM

@mummy_ayu
kita pos jek novel yang lama tu...pastu bitau dia sebab sebabnya...

Friday, January 25, 2013 2:29:00 PM

oooooooo

Friday, January 25, 2013 2:30:00 PM

ooo...novel rupanya....=)

Friday, January 25, 2013 3:39:00 PM

ini bukan novel bau kedai... yg ni bau kilang... ;)

Friday, January 25, 2013 4:39:00 PM

Mmg cepat...tahniah kak

Friday, January 25, 2013 4:48:00 PM

seronok ada masa baca2 novel... akak dh tk ada masa. Zaman bujang dulu jer. Salam perkenalan dan follow sini jugak, jemput singgah blog akak.
nabihahsejutarasa.blogspot.com

Friday, January 25, 2013 5:37:00 PM

kannn takut je bile gaji masuk.. adoiii

Saturday, January 26, 2013 8:23:00 PM

peminat tegar novel nih...hehe

anyway kak,thanx yer.....fm ngan gmba iris dh sampai 2 ari sudah... i like!

Post a Comment