Friday, January 11, 2013

Spoil Mood-Rindu Dalam Sepi


malam tadi hubby balik lewat ke rumah...
sebab dia ada tugasan di luar...lebih kurang jam 12 lebih kut baru sampai rumah...
so sementara menunggu kepulangan hubby...aku mengambil masa yang ada untuk membaca novel yang tertinggal...
malam tadi aku melayan novel RINDU DALAM SEPI karya Siti Khadijah terbitan dari KaryaSeni...

ini novelnya...

aku ingatkan nak abiskan pembacaan pada malam tadi jugak...
tapi tapi tapi...sangat spoil bila tibanya di Bab 47...
sila lihat gambar di bawah ni...
korang nengoklah...dari Bab 47 terus ke Bab 51...
so berapa bab yang MISSING tu...
arghh, terus spoil my mood...
pada aku novel ni best...tak berat sangat...dan jalan cerita yang jelas...
tu yang dok pulun nak abiskan malam tadi jugak...
hurmm....

dah terlangkau...sure mukasurat pun lari...dari page 410 terus ke page 443...
lebih kurang 33 muka surat hilang...huwaa...stress tahuk...bila pembacaan terganggu dengan kesalahan cetakan cam gini...uhukss... 

so aku terus langkau ke page seterusnya...
tapi lain pulak yang terjadi...bila dah sampai ke page 474 seperti gambar di bawah...
nengok page sebelahnya...erkk...berulang semula page 443....huwaa...
terus mood memang down...
mata pun dah ngantuk...hubby pun dah balik... 

dan yang sakit hatinya...BAB 51 berulang dua kali...
tu yang 33 mukasurat missing tu...alahaiii... 

sedih bukan...akulah yang sedih tu...sebab aku kan novel lovers...bila jadi gini, memang spoil la mood yang ada ....
dan pagi ni, ingat nak kol pejabat KaryaSeni nak bitau pasal ni...
sebab aku tak rasa nashkah novel aku jek yang tersalah cetak...
takkan satu satu masa, satu novel jek yang dicetak...
hurmm....
aku nak novel baru la kalu cam gini...

notadijariku: nak mencari novel karya acik lana pulak...katanya best² novel dia tu...hurmm...

7 comments

Friday, January 11, 2013 8:50:00 AM

erkkk, boleh pulak mcm tu.. dh buat aduan blm?

Friday, January 11, 2013 8:56:00 AM

ehh ado gak lagu ni...mmm..sedey meh kalo gitoo...kasi call la kakak

Friday, January 11, 2013 8:57:00 AM

errrr...
first time dgr bnda cmni..
apa lagi kak, pergi serbu!

Friday, January 11, 2013 9:58:00 AM

penah jd kat aku dulu .. tp time tu seorg pelajar yg kesunyian sbb pakwe yg sekarang dikenali sebagai enPanjang tu baru bekerja di KL meninggalkan awek die di kontan kesorangan, jadinya awek die baca novel bg hilang kerinduan. so awek die time budak2 so die tak de la buat pepe sbb die tatau nk buat pe...

so skrg aku suggest sila buat laporan ... beli ngan duit tu kak ... rugi

Friday, January 11, 2013 10:08:00 AM

ala cedihnya...Ayu dulu pernah gak kena nagn karya seni..tapi bukan kes mcm nie..tapi kes biding novel tu..baru baca seali..dah berterabur...try gak email tapi takde respon pun...ceih jer..

ah ah Izan, novel Acik Lana memang best...yg terbaru Perempuan Yang Paling Aku Cintai..nie novel Acik Lana limited edition sbb dia print sendiri.kena order terus sendiri kat dia..ada Ayu buat entry pasal nie..

Friday, January 11, 2013 10:14:00 AM

Laa sianyaa..

Dah baca novel nie mmg best..sgt.. :)

Friday, January 11, 2013 3:39:00 PM

aiakk..aku bukan hantu novel tapi bila dengar jadi kat ko ermmm mmg dok patut arr..

Post a Comment