Friday, January 25, 2013

Tak Jumpa Punya Pasal


Salam semua...salam maulidur rasul...selawat ke atas junjungan rasul yg tercinta...

Petang tadi...amik kesempatan yang ada...p jalar tar jap...ngan famili...Sebab nak tukar baju melayu irfan kat pusat pakaian hari2..pasal ni aku cite nanti la ek...

Abis urusan disana...singgah kat tesco extra cheras di taman midah sana sebab nak beli barang dapur...dipendekkan cerita...masa otw nk ke pasaraya tu tersinggah kt focus point...

Kalu ada yg masih ingat sebelum ni aku pernah cite yg dh berbulan kut aku mencari dimana letaknya spekmata aku kan...gif ap dah mencari...makanya tadi dah selamat buat yg br...nengok ada offer baik punya tadi...tu yg trus buat.

Nape aku wat spek baru...sebabnya tahap rabun jauh aku makin kritikal kut...

Dan mgkin esok kut siap spek aku tu...tp aku dh bitau dpa nk pikap pd 29hb jelah...

Harap2 spek ni kekal buat selamanya bersamaku...tanpa ragu...

5 comments

Thursday, January 24, 2013 11:01:00 PM

nanti nak tengok spek baru :)

Friday, January 25, 2013 8:23:00 AM

Skang rine pun dh tak blh hidup tanpa spec.rabun dah tahap apa dah ni..huhu

Friday, January 25, 2013 8:34:00 AM

tak rabun lg nak pakai spek..hehehe

Friday, January 25, 2013 9:15:00 AM

ooo, rabun rupenye..heehehehe..sama la ngan laki kite..rabun tp skang dh xrabun dh sbb die dh wat lasik..senang katenye xyah nak pakai lens hari2..hehehe

Friday, January 25, 2013 11:46:00 AM

suami ya pun rabun,tapi spek mata dia dah 3 kali hilang....sabar je la...tapi tahap rabun tu tak teruk sangat....so sekarang tak buat pun lagi spec....

Post a Comment