Tuesday, January 15, 2013

Terima Kasih Ubermen Malaysia


opocott...terkejut mak...macam tak percaya pun ada...
siyes, macam mimpi pun ada...huhuhu...
nak tau kenapa??? ok sila baca...

semalam...cam biasa, jenguk2 FB nengok apa yang trending kan...
pastu terbeliak mata mak bila terpandangkan sesuatu...
dalam hati dok berkata...eh betul ke...betul ke nama mak tu...
mana tak nya nama mak tersenarai antara winners for the UBERMEN slogan Contest kat page UBERMEN MALAYSIA ni...adeh...sangat tak percaya ok...

ni kira pestime kut mak menang contest kat FB ni...
lagi pulak contest yang memerlukan slogan...
bukan apa, mak tak terfikir pun leh menang...sebab time mak join tu, main taram jek apa ayat yang bermain di fikiran...sebab tak terfikir pun leh menang ke apa...
yelah ni, selama ni mana pernah menang apa apa pun kat FB tu...
 no luck at all katanya...

tapi malam tadi memang mimpi semakin bermakna kut...
gosok mata berkali kali, eh itu memang nama mak...
tak caya???
ce nengok gambar di bawah ni...eh no 14 tu memang nama FB mak tau...hehehe....
suka suka...sukaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....


cepat cepat mak PM derang, kasi details yang mereka nak tadi...
hehehe...

so awok awok me, nak tau apa slogan yang aku anto tu???
ha baca kat bawah ni...ekekeke...
sesekali lawak pung ada... 

ok, dah menang 2 eksklusif VIP passes to Ubermen EDT 100ml Launch yang akan diadakan nanti...
persoalanya bila tu aku tak tau...
dan soalnya lagi, tah aku dapat pergi ke idak aku pun tak pasti...
kalu event tu malam, terangan memang tak pat p la...
kalu siang, nengoklah camner...kalu hubby izinkan, aku p la..
kalu idak, suh dia p on behalf jek...takde hal la...hehehe....

eh korang tak tau ek apa itu UBERMEN ek...
produk penjagaan diri bagi kaum lelaki...
for more info, leh baca kat SINI...

hurmm...AARON AZIZ salah seorang duta kut tuk produk ni...

notadijariku: ammmmmmmmmmmmm tungguuuuu...eh tetiba...
am dah abis daaaa....hehehe...

12 comments

Tuesday, January 15, 2013 8:08:00 AM

wahhh...tahniah kak.. dpt jmpa aren ajis..


kak, sowi xrply pm mlm td..udah tdr..

Tuesday, January 15, 2013 8:16:00 AM

wah, tahniah!

Tuesday, January 15, 2013 8:18:00 AM

Congrats kak!

Tuesday, January 15, 2013 8:34:00 AM

rajin kamu ye join contest :)
tahniah

Tuesday, January 15, 2013 8:36:00 AM

tahniah kak...

Tuesday, January 15, 2013 8:52:00 AM

Tahniah.

Tuesday, January 15, 2013 9:54:00 AM

kak pi la .... ko kan mmg suka kan AA kan ... rugi tu .... hahahaha

Tuesday, January 15, 2013 10:07:00 AM

congrats!! wah..dpt jumpa abg aaron..kelas..

Tuesday, January 15, 2013 10:32:00 AM

wahhhh nnt pujuk abg haji ko lebih sket
so bleh la pegi jumpa abg aren :-)

Tuesday, January 15, 2013 10:58:00 AM

wahh..mimpi tak tido malam la ni...nak ikut..kakakkaka

Tuesday, January 15, 2013 10:58:00 AM

amik gambar abam aaron nanti letak pic aku sebelah...guna note II

Tuesday, January 15, 2013 11:39:00 AM

congrats kak..

no.8 tu anak sedaro den hehe

Post a Comment