Sunday, January 6, 2013

Tidur Yang Terganggu


salam semua...selamat pagi...
selamat berhujung minggu...
bagi yang bekerja hari ni, selamat menjalankan tugas dengan dedikasi...
pagi ni aku bangun agak awal kan...
awal la ni sebab awal aku dok tercongok depan pc ni...
bangun awal dengan banyak sebab...
sebab pertama, iris tak lena tidur malam tadi...
aku tersedar, rasa badan dia sangat badan...
dalam keadaan mamai tu, bangun amik tuala kecik, basahkan, lap badan dia....
sib baik dia tak merengek sangat...
harap cepat baik la dik...
kalu tak sehat jugak, sok ibu kena emergency leave la...
tak sampai hati nak biarkan adik di taska kalu dalam keadaan tak sehat...

cek email pagi ni macam sedikit hampa..
hehehe, aku menunggu sesuatu...
tapi takpelah, kalau ianya bukan rezeki aku, aku pasrah...
rezeki itu datang dari Allah...kita hanya berusaha...
kan...kalau bukan rezeki kita disini, mungkin rezeki kita disana...
so pasrah itu menyerah...huhuhu...

oklah, pagi ni hubby ajak bersarapan di luar...kelasss....
jarang benar bersarapan di luar...
ni semata nak tunaikan permintaan si isteri yang teringin nak makan NASI BERLAUK cara oghe kelate tu...sampai sanggup aku ajak hubby pulang ke kelantan tau...
hehehe....
teringin tak bermaksud mengidam ye...
jangan ada yang salah sangka plak...hahaha...

ok got to go...nanti kita sambung cerita lagi...
daaa....

3 comments

Sunday, January 06, 2013 9:44:00 AM

moga iris cepat sembuh. anak2 akak ni asik muntah n cirit aje. ptg semlm dah pegi amik ubat, harap ok la lepas ni

Sunday, January 06, 2013 12:48:00 PM

Emm sedapnya nasi berlauk.

Semoga iris cepat baik ye. :D

Sunday, January 06, 2013 1:17:00 PM

Kesian dak iris..semoga cepat baik ye..

Post a Comment