Wednesday, January 23, 2013

Today Is The Day


hehehe, cam biasa, pagi ni bangun ada sedikit senyum...
kalu boleh nak awal sampai opis...
bukan nak buat apa pun, cuma nak setelkan semua bil bil yang ada tu..
ye, aku memang tak suka bertangguh...
kalu leh segerakan, dan dan tu jugak aku buat...

so pagi ni semuanya dah setel...
hampir setengah gaji dah setel untuk bayaran segala mala bil...
dan jugak taska anak²...
tapi takpe, nanti dapat semula wang tu kan...(harap en suami paham ayat aku ni)
hahaha...

dan hari ni akan penuh semua restoran² yang hanya dipandang sepi pada hujung bulan...
penuhlah SR...Padi House...dan Alamanda jangan cakaplah kan...
aku??? esoklah keluar, p tesco kajang...beli barang dapur yang dah semakin susut tu...

ok daaa...selamat setelkan apa yang penting...
jumpa nanti...

notadijariku: kalu dah payday, mulalah gatal tangan nengok website itu, website ini...
haiya...tuhan tolong!!!!

16 comments

Wednesday, January 23, 2013 8:43:00 AM

sama la sis

Wednesday, January 23, 2013 9:08:00 AM

seronok esok cuti dpt gaji plk hari niiiiiii..

sonoknye kje gov

Wednesday, January 23, 2013 9:28:00 AM

dulukan mane yg penting..dah ade belen, baru leh shopping..

Wednesday, January 23, 2013 9:47:00 AM

Uiyoooo, OKB ar arini...haha!
(org kaya baru)

Wednesday, January 23, 2013 9:47:00 AM

hurm.. nisah kena tunggu jumaat ni, baru tiba "day"nya.. hehe

Wednesday, January 23, 2013 9:57:00 AM

kite bln ni tutup poket psl kne byr utng uhuhhuhu ...

bln depan baru bukak poket

Wednesday, January 23, 2013 10:01:00 AM

Harini org gomen kaya jap kan. Heheh seronok tgk payslip

Wednesday, January 23, 2013 10:02:00 AM

sama jugak akak, masuk ofis tadi, settlekan bil dulu, balance baru pikir nak beli apa, tp plan nak beli 2 3 pasang baju kurung, dah lama takde baju baru

Wednesday, January 23, 2013 10:04:00 AM

esok mesti semua shopping kompleks penuh kan? kat tanjung lumpur ni tengok malam kang sampai hari ahad..sure penuuuuuhhh...

Wednesday, January 23, 2013 10:15:00 AM

Saya pun dah selamat melawag beberapa website ibu anak..hahaha..dah selamat perabih nak dekat 200..hhuhu..

Wednesday, January 23, 2013 10:28:00 AM

ekekke slow2 ... berbelanja dgn tenang ;)

Wednesday, January 23, 2013 10:31:00 AM

senyum meleret kan ... hehhehe

Wednesday, January 23, 2013 10:41:00 AM

aku harapkan laki je tolong buat sbb acc xde duit ...hehehe

Wednesday, January 23, 2013 11:32:00 AM

sy gaji tetap 27hb.. huwaaaaaaaaaa

Wednesday, January 23, 2013 11:39:00 AM

Da gaji? Amboi!

Thursday, January 24, 2013 3:21:00 PM

haha..kalau gaji memang tgn kita mata kita mula gatal la tgk sana sini ..pastu nak beli kih kih

Post a Comment