Tuesday, January 8, 2013

Tudung Aidijuma


ok, petang ni mari kita bercerita tentang tudung...lebih kepada tudung BAWAL gitu...
sekarang ni kita nengok banyak jenis dan koleksi tudung yang boleh kita dapati kat pasaran...
ada yang jenis bawal ada yang jenis chiffon, layer sana sini...tone situ siti...
eh macam² la...dan kalu nak ikutkan jenama tudung, macam macam ada jugak...
ada fareeda, ariani, ratu, hajaba, bawal eksklusif...tapi aku nak citer sal AIDIJUMA gitu...

semalam nengok kat page aidijuma ada GA untuk tudung² yang baharu...
the latest la lebih kurang...
aku dah lama tertarik dengan bawal AIDIJUMA ni...
nak nak bagi bawal lovers cam aku ni kan...
rasa tudung cap aidijuma ni unik...dan tone warna yang menarik...

dan semalam mak tertarik dengan bawal yang ni...
ada cam gambar ular sawa gitu...sedang melilit leher anda...hahaha...
eksotik kan...

yang ni pun sama...tapi lebih suka tudung yang atas ni...sebab unik kan...

jangan ingat tudung bawal ni rege RM10 jek tau..regenya lebih kurang dalam RM40 sehelai gitu...
alahaii, mahal jugak ek...
tapi for bawal lovers sure tak jadi masalah kut...
aku yang masih bermasalah lagi ni...hehehe...

ni antara bawal bertone tone yang sangat kalerful yang ada dalam simpanan aku...
sangat suka ngan ini tudung...
senang dibentuk sebab pakai kiwi kleen fabrik starch...
sanggup angkut menda alah ni kemana sahaja...hehehe...
tapi bawal aku ni bawal cap muaz tekstile jek...RM4.50 jek...
ihikss...janji cantik dimata aku...
tak ke nampak muda remaja gitu...pang!!!!

notadijariku: tunggu ujung bulan ni ek...kita ke jalan TAR lagi...

18 comments

Tuesday, January 08, 2013 3:24:00 PM

cantik

Tuesday, January 08, 2013 3:30:00 PM

comel jer kak pakai bawal :)

ima suka pakai tdudung bawal lagi dr tudung fesyen lain tak seswai ngn patern muka :)

Tuesday, January 08, 2013 3:33:00 PM

tdung bawal cntik2 kat jln tar akak beli kat luar2 ke dlm kedai2 kain?

Tuesday, January 08, 2013 3:40:00 PM

cantik gk tudung aidijuma tp kalo yg jenis bertone tu sama je mcm yg bli kt jln tar mayb sbb ada brand so die up skit rege tp dgrnye tk mhl sgt ..kalo jenis yg mcm ular sawa ni cun gk

Tuesday, January 08, 2013 4:01:00 PM

AKU MASIH PAKAI BAWAL KE OPIS BIAR PUN KOLEKSI TUDUNG CIK PIDAH TU DAH ADE SIKIT2... PAKAI MELARAM KHAS UTK LAKI AI JE TAK MO TUNJUK KAT ORG OPIS ...

Tuesday, January 08, 2013 4:03:00 PM

rasanya bawal bercorak bertoone nibkn idea asal aidijuma ke..org ciplak design dia..mcm kes paridah..ekeke..mak kenan corak safari aidijuma..haihhh

Tuesday, January 08, 2013 4:11:00 PM

Rsa cam xlawa je rin pkai tudung bawal..lama dh tggl..huhu

Tuesday, January 08, 2013 4:16:00 PM

saya suka tudung bawal..sedap pakai..hehe

Tuesday, January 08, 2013 4:27:00 PM

mmg tak nk la pakai ada mende ular tu..erkkk

Tuesday, January 08, 2013 5:28:00 PM

biar murah janji sedap n senang nak pakai... hehe

Tuesday, January 08, 2013 6:04:00 PM

Kak, klu p jln tar nk cari tudung inform saya dulu k! Nak kirim! Hehe

Tuesday, January 08, 2013 11:22:00 PM

tudung sy pun semua cap muaz.hehe suka situ so much much much.
boleh kata tiap2 bulan mesti buat lawatan berbayar kt muaz ;)

Wednesday, January 09, 2013 7:30:00 AM

tudung bawal tetap dihati dulu,kini dan selamanya...senang ringkas n mudah dibentuk...hhihihihi

Wednesday, January 09, 2013 7:46:00 AM

jngan berangan la selai seploh hahahapasar malam dpt la selai seploh
klw mahai gini mmg xbli la aku
dh xde punca pendapatan kekekek

Wednesday, January 09, 2013 7:53:00 AM

pakai tudung bawal mmg nmpk lebih muda 10 tahun..weeiii... hehe.. tapi eina ni mls beno nak pakai dah, anak kecik ni, senang tudung ada awning jer..he

Wednesday, January 09, 2013 9:09:00 AM

MJ pun pengguna tegar bawal..

Tudung AJ ni ada beberapa koleksi dah :D

Thursday, January 10, 2013 10:08:00 AM

nampak org pakai lawa je..sendiri malas hehe

Thursday, March 13, 2014 11:20:00 AM

Assalamualaikum. Jom visit facebook page Hijab by Jentayu. Kami menawarkan variasi tudung yang menarik pada harga yang berpatutan. Siap ada diskaun lagi bila beli banyak. Cepat sementara stok masih ada. Salam bcantik2, ikhlas dari Hijab by Jentayu

Post a Comment