Monday, February 18, 2013

5S...Penat


Penat kena 5S kan baju bajan dak iris ni.nampak macam banyak je kan sebab banyak baju abam dan kakak yang masih boleh dipakai.
ceh cam tu pun penat ek...
hehehe, dah namanya weekend housewife kan...
mahu tak penat...ada je keja yang perlu dibereskan di 'mata' ini...

akhirnya...baru nampak kemas sikit...
dah sort list memana baju yang dah tak muat, senteng, ketat semua...
sedia nak post kat arissa di temerloh...hehehe...

pecah rekod kut...2 hari cuti, 2 hari terperap kat rumah 24jam...
jejak tanah pun tak...phewww...
jimat duit...hehehe...

20 comments

Monday, February 18, 2013 9:48:00 AM

cantik je tersusun...

Monday, February 18, 2013 9:50:00 AM

great job

Monday, February 18, 2013 9:54:00 AM

comel kasut tu.. xmuat dh eh kak

Monday, February 18, 2013 9:57:00 AM

kemas elok je....kalau ank2 ieyda nie, xsamapi 1 minit, habis berterabur balik bj2 tu....

Monday, February 18, 2013 9:58:00 AM

hoi kemas giler..pakai ruler ke ni..hahaha

Monday, February 18, 2013 9:58:00 AM

wahhh kemasss..

kalau zr kemas bj akil gitu, kejap je.. lepas tu dia sure tlg 'kemas' lg

Monday, February 18, 2013 10:13:00 AM

duit yg dijimat tu bole dibuat beli baju baru dak iris..

tengok lemari ni tetiba berangan bila la nk dpt lipat2 gaun n pink2 bagai ni kan?

Monday, February 18, 2013 10:14:00 AM

kemas tersusun.
malu iolss sbb gobok harraz tak sekemas nih..hehe ni yg rasa nak kemas elok2 skrg jugak!

Monday, February 18, 2013 10:19:00 AM

cantik je tersusun.. sejuk mata tgk kan

Monday, February 18, 2013 10:29:00 AM

Kemas je tersusun bagus..:)

Monday, February 18, 2013 10:37:00 AM

wah...cantik & kemas jer..

Monday, February 18, 2013 10:41:00 AM

wah kemas aku pulak..

lepas tu si adik punggah balik...eheheheh reti bukak pintu almari dah ni...almari mama pun hancur ditarik2 nya

Monday, February 18, 2013 11:31:00 AM

mood rajin dh mai letewww

Monday, February 18, 2013 11:41:00 AM

kemas kemas kemas...
kalau anak2 saya, satu hari je almari baju derang kemas... esoknya dah terabur balik...huhuhu

Monday, February 18, 2013 11:42:00 AM

Wah...kemas nya. Cantik tersusun.

Monday, February 18, 2013 11:45:00 AM

kemasnyer......

Monday, February 18, 2013 1:09:00 PM

geng la kiter akak oitt...x jejak pon tanah weekend ni

Monday, February 18, 2013 2:25:00 PM

wahhhh...kemas nyer....sejuk mata tengok..hehehe..mmg banyak baju iris =)

Monday, February 18, 2013 10:10:00 PM

Tak g playground kt the mines ke?

Tuesday, February 19, 2013 10:46:00 AM

oloh2... sweet je.. tersusun molek.. ambo nak 5S jgk la weekend ni.. cptla weekend mari....

Post a Comment