Monday, February 25, 2013

AARON AZIZ Surprise Birthday Party


Aaron Aziz Surprise Birthday Party
Tarikh : 23 Februari 2013
Tempat: Flora Kafe, Ampwalk, Jalan Ampang
Masa: 3-7 pm
Tema: Color Block

ok, hari sabtu yang lalu, aku berpeluang menghadiri surprise birthday parti for abang (panggilan untuk Aaron Aziz dikalangan AaronatorsFC member/family)...
hurmm...ekseli dah tau lama, tapi disebabkan ini adalah private event, so memang kena kunci mulut....
tak leh warwarkan kat sesapa, sebab takut berlakunya gate crasher oleh peminat susah nak mati abang...
sebab tulah aku tak pernah up pun citer sal ni kat blog...
maybe ada 2-3 kawan jek yang tau...
dan ada yang tau tapi tak tau aku akan ke parti AA ni...
hehehe, baik punya simpan resia kan...pheww....

so gerak dari rumah pada hari sabtu tu lebih kurang jam 12 tengahari jugak...
dari rumah naik bas ke Putrajaya Sentral...dari situ amik ERL ke KL Sentral...
aku malas nak suh hubby anto...dia sudi nengokkan anak3 pun dah kira beruntung...
mekasih bang...
sampai KL Sentral tu, amik Putra...ke stesen Ampang Park...
banyak tul pengangkutan awam aku naik kan...janji tak nyusahkan sesapa...
sesekali bersiar² ngan pengangkutan awam kan....
boleh jek nak drive sendiri...tapi malas aku nak sakitkan kaki menekan clutch menghadap jammed yang tak tentu pasal di kotaraya...owhh, baik dijauhkan...hehehe...

sampai stesen ampang park tu, amik teksi ke tempat kejadian...
sib baik teksi bermeter...so caj tambang teksi hanya RM4.60 sahaja...
mekasih buat pakcik teski...you make my day betul la...sib baik tak sesat barat kan...

sampai jek kat Flora Kafe tu, nengok dah ramai ahli AAFC yang sampai...
derang tengah beratur nak tulis ucapan besday buat abang dalam guestbook...

(maaf gambar campur aduk, ada dari dalam kamera, ada dari dalam nset...tu yang saiz tak sama tu...harap maklong)

ni flora kafe...tapi majlisnya di luar...
aku baru tau kewujudan AMPWALK mall ni...kesian sungguh...

dah siap daftarkan nama ada goodies bag tuk tetamu...
dr Aaronators FC

dalamnya ada FM badge dan button badge...

uikss...gambar tak boleh blah kan...hahaha...

ni suasana tempat kejadian...tema color block yang sangat meriah...

sementara menunggu kedatangan abang, kitaorang menjamu selera dahulu...tak lama lepas tu abang dan famili pun datang...dia sangat terkejut dengan parti ini...sebak dia dibuatnya...

aku malas meluru ke depan, so aku snap dari tempat duduk jelah...
bukan tak pat langsung amik gambar abang kan...

owh ya, ekseli ni double celebration jugak...2 dalam 1...sebab sambutan besday tuk Dwi Ariana jugak...sebab besday dia 24 Februari..selang sehari jek dari apak dia...so sekalikan terus senang...

kek Besday abang...sian kat aku...tak merasa pung kek ni tau...sikit pun tak...huwaaa...
leh repeat balik tak...sobs...

abang, Dwi dan Danish...

masa orang dok sibuk nak amik gambar abang tengah potong kek tu...
aku p amik gambar danish dulu...

comel jek budak ni...dia speaking tu...erkk..

abang dan famili dia...masa ni tengah potong kek...

yang ni baru lengkap...alia muka masam jek sebab time ni dia tengah tido...
tapi dipaksa bangun oleh kak D...

Dwi dan abang...happy besday dwi...you turns 7 sudah...

mereka lagi...

lepas tu tibalah abang kasi ucapan...sebak dia time ni...
yelah, tak jangka ada surprise parti tuk dia...
datang pun pakai suar jeans koyak...memang rock la mu...

ni kejadian sebelum abang sampai...
so memasing amik kesempatan snap gambar memasing kan...
ok, kata ikut tema kan...so aku pilih pink dan turqoise dan tudung kaler kuning...
perghh, block la sangat kan...
feeling remajew gitu...hahaha...perasan ok...

dah ada kesempatan...so apa lagi, snap sana snap sini...
abadikan gambar sendiri...hewww...

hehehe, layankan jelah ye...

tetamu yang hadir...color block sana sini kan...
memang kalerful...comel jek...

meja mak duduk...satu meja 10 orang...

Dahlia Arissa...dia bad mood sikit...sebab dipaksa bangun dari tido kan...
tu yang lambat 'panas enjin' tu...
kalu idak, sure dia joget² kat situ...

mama hot kak D ni...gojes sungguh...bila aku nak kurus cam kak D ni...haiya...

gambar reramai...
aku menyempit jek mana yang boleh...hahaha...

dan lagi lagi lagi...

Dwi ynag comel...dagu sangat runcing...hehehe...

snap sana snap sini...akhirnya dapat gak amik gambar alia ni...

sebiji klon muka abang kan...



melayan alia yang nak amik belon yang terlepas di atas...
siap speking ngan mak...adehh, tergagap mak nak menjawab tau...hahaha...

ngan Dwi plak...

dan akhirnya ngan apak mereka...
ni pun dapat amik gambar by group jek...
sebab ramai sangat kan...kalu snap sorang² sian plak kat abang...
sebab esoknya dia mau ke kuching plak...
fenat kata dia...tapi demi peminat kan...

masa nak balik tu, aku nengok abang tengah dok pangku alia...
takde orang kaco, aku pun snap jek...main petik jek mana yang rasa perlu...
hahaha....

ok tu jek citernya...
tak larat dah nak citer pepanjang...
ni pun main belasah jek, ada citer tunggang langgang kut...
takpelah, janji korang paham...

aku ngah tunggu gambar lelain dari our official photog pada hari tu...
nanti dah ada aku tempek kat sini ye...

notadijariku: ok nanti sambung pasal adiputra plak...

25 comments

Monday, February 25, 2013 1:31:00 PM

xnk baca..boleh x?..hhahahaa

Monday, February 25, 2013 1:34:00 PM

poyo!!! beria tanya psl tema kaler blok, ghopenya ini.. kakakaka...

Monday, February 25, 2013 1:36:00 PM

bagus la dia ..x lupa peminat

Monday, February 25, 2013 1:46:00 PM

Amwalk ni tempat lepak pas abes skolah hahaha skokah aku blakang ampwalk nih.
Segan seh skang....bkawan ngan retis je hehe

Monday, February 25, 2013 1:50:00 PM

wahh...jumpa abg AA face to face...aaronators rupanye...best2

Monday, February 25, 2013 1:55:00 PM

oh gitu.. comel dagu dahlia..haihh

Monday, February 25, 2013 2:18:00 PM

nak tutup la blog ni...mmmm..oleh tak..kakkakakkaka

Monday, February 25, 2013 2:21:00 PM

oohh... feminat abam arun ropanya..

Monday, February 25, 2013 2:22:00 PM

meriah ...smua color block tema..bgs2...ampwalk ni laluan pegi n blk kj...tp tk pernah lg p flora cafe ni...

cpt skit nk tgk yg adi plak..hehehe

Monday, February 25, 2013 2:42:00 PM

wahhh AA....untongnyer dapat jmpa dia...nak join aaronatorz jgak lah cmni. noleh???hehehe

Monday, February 25, 2013 3:08:00 PM

bestnya....

Monday, February 25, 2013 3:11:00 PM

sempoilah.. mmg suprise btl ni.. bestday boy pakai jeans koyak jooo

Monday, February 25, 2013 3:25:00 PM

wah bestnya..Ayu pun weekend nie ada bday party tema color block nie..tapi tak tau la gie ker tak..ceria je nampaknya..
and..jumpa AA..jeles ok..

Monday, February 25, 2013 3:32:00 PM

#inisemuapoyo boleh tak? Haha

Jealous nyaa ! Untung laa dpt jumpa face to face :)

Monday, February 25, 2013 3:43:00 PM

ini semua poyo (ISP)...ehehehehe

malas ckp dgn ko..ehehee

Monday, February 25, 2013 3:57:00 PM

wa................. AA yg ok .. down to earth .. masa company husband organize majlis buka puasa dgn anak yatim thn lepas .. dia utamakan anak yatim dari peminat sebab tu majlis anak yatim .. bagus sgt2 ;-)

Monday, February 25, 2013 4:00:00 PM

wahh bestnye...

Monday, February 25, 2013 4:21:00 PM

Oh Abg Besar..........

Monday, February 25, 2013 4:57:00 PM

wahh kerlas tauu jumpa abg hensem ;)
comelnya ank2 dia.

Monday, February 25, 2013 5:00:00 PM

speechless akak nie dik ! ;))

Monday, February 25, 2013 8:52:00 PM

Dah baca....tapi ya buknla peminat aa ni....

Tuesday, February 26, 2013 8:33:00 AM

owh abg aaronku!!!!!!..

Tuesday, February 26, 2013 8:35:00 AM

tang panggey abg tu ...aku geliss nk nyebut ...kikiki

ni mmg kipas susah mati ni .. gigih sekali ..abg haris tak jeles ke kak ... hehehe

Tuesday, February 26, 2013 10:01:00 AM

jelesssssssss :p

Tuesday, February 26, 2013 10:32:00 AM

bertuahnya....huhuhuhuy

Post a Comment