Tuesday, February 5, 2013

Ada Lebih 6 Ni..Saper Cepat Dia Dapat


ok, kalu p jejalan ke mana mana sahaja, tak sah kalu tak beli souvenir kan...terutamanya FM tu...
so hari tu aku beli banyak FM tuk diri sendiri, adik beradik, kengkawan dan tuk rakan² blog seme...

ni ada 6 ketul FM yang belum bertuan...

aku tak tau nak kasi kat saper...kalu tanya aku, seme orang aku nak kasi...
so oleh yang demikian, aku nak tanya...korang nak tak???
seketul sorang...

aku mencari 6 orang yang bertuah...
sila tinggalkan alamat korang kat sini buleh???

aku mencari 6 orang yang terawal yang komen kat sini beserta alamat memasing...
kalu yang dekat tu, just nyatakan dari mana mau kemana...
nak buh alamat opis pun bleh....senang aku nak pos semuanya...

so apa tunggu lagi...
aku kan moderate komen...bila aku dah publish, kita nengoklah saper yang kena...

ok???

22 comments

Tuesday, February 05, 2013 10:26:00 AM

akak nk yg barisan 2 tu yg color hitam sebelah pink tu bole

ni alamat
aimi shalfarina hussin
no 2 jln SG5/5 tmn sri gombak
68100 batu caves sgor

tq:)

Tuesday, February 05, 2013 10:28:00 AM

akak...jgn lupakan daku....nak jugak kakak...tau mana mau cari jemah ni kakak

Tuesday, February 05, 2013 10:28:00 AM

Saya nakkk! Yg kler pink tu
Kite tukar ngan sabah bah..mau tak? Hehe

Alamat nk tulis kt sini ke?
Segan la aiii

61 jln sp 7/6 bndr saujana putra 42610 jenjarom selangor

Tuesday, February 05, 2013 10:32:00 AM

ANUM NAK SIS
ALAMAT ANUM
MATRADE
2ND FLOOR, MENARA MATRADE
JLN KHIDMAT USAHA
OFF JALAN DUTA
50480 KL

Tuesday, February 05, 2013 10:36:00 AM

salam,

bole tak nak satu FM tu hehe, harap2 jd antara yg bertuah

alamat :

azlina binti mohamed yasin
pejabat setiausaha kerajaan pahang
bahagian pengurusan sumber manusia
tingkat 2, blok B, wisma sri pahang
25503 Kuantan

thanks

Tuesday, February 05, 2013 10:37:00 AM

sy nakkkk...comel nye FM selipar tu kakk...hehe

ni alamat sy:

Noorziyanie Jasni
BAHAGIAN PINJAMAN PERUMAHAN, PERBENDAHARAAN MALAYSIA
No 9, Kompleks Kementerian Kewangan, Persiaran Perdana, Presint 2, Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan 62592 Putrajaya

Tenkiuuuu...:)

Tuesday, February 05, 2013 10:38:00 AM

nak jugak...

boleh pick up je..takpayah pos..
kerja kat putrajaya jekan...

Tuesday, February 05, 2013 10:41:00 AM

alamakkk smpt lg x ni kak...huhu...hrp2 t'senarai la dlm 6 owg yg dpt FM ni...aminnn...TQ :)

Eil Lieya Nie
TWU, No.461, Jalan Sri Pulai 26,
Taman Sri Pulai 2, Jalan Sikamat,
70400 Seremban, N.sembilan

Tuesday, February 05, 2013 10:43:00 AM

wah fm..akak nak gak boleh..hihihi..tapi tak nak letak alamat kat cni.malu..hoohoh

Tuesday, February 05, 2013 10:50:00 AM

nak jugak...

Rohana Ahmad
No. 92 Jalan BP12 Taman Bukit Permata 68100 Batu Caves Selangor...

Tuesday, February 05, 2013 10:52:00 AM

hebat betui ... hahahaha

Tuesday, February 05, 2013 11:04:00 AM

alamak terlepas...

tk de rezeki nk FM kasut...hehe

Tuesday, February 05, 2013 11:18:00 AM

huh, xdpt..mencik..

Tuesday, February 05, 2013 11:20:00 AM

nmpak gayanya xdptlah Fm nie...kalau nak 6 org terawal...hihihiii hampa n keciwa diriku.....

Tuesday, February 05, 2013 11:33:00 AM

tak nak fm, nak selipa betol boleh tak kak? hahaahah

Tuesday, February 05, 2013 11:43:00 AM

alaaaaaa..lmbt sudah...xdak rezeki..hahaha

Tuesday, February 05, 2013 12:09:00 PM

hehe dah terlambat kak..takper semoga korang selam terima k=)

Tuesday, February 05, 2013 12:44:00 PM

Hamboih....ramai sungguh dok komen ni ha...hehehhehe...

Tuesday, February 05, 2013 12:48:00 PM

ALA NAKK. tp da lmbtttt

Tuesday, February 05, 2013 1:24:00 PM

ala tak sempat dah hai he he he

Tuesday, February 05, 2013 1:26:00 PM

terlepas sudah........:-(

Post a Comment