Tuesday, February 19, 2013

Cuba Teka???


dari dulu, kini dah selamanya aku masih setia dengan gelombang hijau putih ni...
dah rasi dengan talian mereka walaupun kadang ada pasang, ada surutnya dengan perkhidmatan yang diberikan...
baik dari postpaid dan prepaid...keduanya masih lagi bertemakan gelombang hijauputih...
setia kan...
mana tak setia, bermula dari prepaid...kemudian upgrade menjadikan ianya postpaid...
tapi masih dengan menggunakan nombor yang sama...
owhh aku pencinta yang setia...
walaupun gelombang itu kadang buatkan aku goyah jugak...
sesak napas...arghh...mengapa mahal benar bilnya weiii....

(^___^)

Agaknya kan telefon pintar jenis apa yang sesuai dengan simkad yang telah dipotong macam ni...
eh ada kena mengena ke dengan cerita diatas...
entah...ada aku kesah???

sekadar nak memanjangkan entry yang aku rasa tah apa apa pada kali ini...
haih la...aku semak...aku dah bosan...aku dah bosan...

tekalah, aku kasi adiah mau???
ada adiah baru nak teka ek...
ishh, tak aci betul...hehehe....

arghh, boringlah cam gini...
sejuk + lemau + mengantuk = nak balik rumah...huwaaa....

notadijariku: kepada silent reader yang hanya muncul time kontest tu, dah terima ke FM pangkor yang telah dipostkan??? buat suraya N syawal tu...dan jue ibu 2F tu..FM anda nanti mak kasi by hand ek...bila tu??? tunggulah, kita akan berjumpa juga nanti...hehehe....

15 comments

Tuesday, February 19, 2013 1:53:00 PM

biasanya note2 atau iphone yg baru ni..

Tuesday, February 19, 2013 1:53:00 PM

adakah iphone..hehehehe..

main teka je kan..alaaaaaa, baru tinga..kite penah gie maxis nak tukar sim card...org tuh ade mention pasal potong2 simcard nie tp xingat org tuh sebut hp ape...arghhh!!!

Tuesday, February 19, 2013 1:55:00 PM

htc..iphone..

sy pakai postpaid celcom, bil xpernah cecah 100 even dh langgan internet rm38 sebulan cmpur fee RM50.. tu je la sy bayar, RM88.. bergayut sampai lebam la...tetap sama.. :P

Tuesday, February 19, 2013 2:02:00 PM

baru ni kta punya simkad pun kena potong sbb tukar guna hp pintar..hihihi..kita rasa ni mesti samsung galaxy note or s3..

Tuesday, February 19, 2013 2:14:00 PM

apa lagi note 2

Tuesday, February 19, 2013 2:14:00 PM

apa lagi note 2

Tuesday, February 19, 2013 2:20:00 PM

xperia ion.. ahak ahak

Tuesday, February 19, 2013 2:21:00 PM

ala....jgn bosan. mmm, ape kate up entri psl abam? heeee~

Tuesday, February 19, 2013 2:33:00 PM

ada FM untuk kita...
seronoknya...
htc pun kena potong mcm tue jugak...

Tuesday, February 19, 2013 2:34:00 PM

Samsung s3 kot.

Tuesday, February 19, 2013 2:34:00 PM

samsung galaxy note 2. hehehe

Tuesday, February 19, 2013 3:10:00 PM

wah wah .. hp baruuu

Tuesday, February 19, 2013 3:22:00 PM

hehe...setia pd yg 1 ek??

Tuesday, February 19, 2013 8:56:00 PM

wah... sudah bertukar... kalau tak iphone 5... note 2... atau s3... :)

Wednesday, February 20, 2013 8:34:00 AM

Salam,

sy la tu kak..huhu..jengah slalu tp muncul time kontest je...sy dh trime FM Pangkor tu, tima ksh byk2 kak...:)

Post a Comment