Tuesday, February 26, 2013

Dugro...New Packaging


salam semua...fuhh...sib baik sempat sampai ke opis...sib baik jugak punch kad tak kaler merah...
hehehe, alkisahnya pepagi tadi lepas anto anak² ke taska, sempat aku menyinggah ke pasaraya Darussalam tu...biasalah kan, bila dah lepas hari gaji, adalah 2-3 barang keperluan anak² yang harus dicari...

so niat nak membeli susu tuk anak²...dan jugak DD mereka...
masuk dalam pasaraya terus dok riki rege susu mereka...
sekali nengok susu Dugro, eh dah bertukar wajah ek...
hurmm...nice...lebih menyerlah...
tapi kan, satu jek yang buat aku sedikit gusar...
nak tau apa???
erkk, sekali perisa pun dah di UPGRADE jugak...
alahaii...aku tak pasti la sama ada abam boleh terima ke dak 'penghijrahan' perisa ni...
sebab kat rumah tu hanya abam yang minum susu Dugro ni...kakak dan adiknya pengguna setia Dutch Lady...

nak tau apa perisa yang di UPGRADE itu???
ni ha...dari coklat dah jadi COKLAT STRAWBERI...agagaga...
minum ke idak ni???

kalu anak yang minum perisa ASLI tentu takde masalah kan...
sebab rasanya tetap asli...

tapi abam minum perisa madu...dan madu pun diupgrade jadi MADU KURMA...
bagus kurma ni kan...tapi tak taulah tekak si abam tu dapat terima ke idak...
alahaii...gusar hati mak seketika...
kalu dia takmau, terpaksalah DL kan dia jugak...
kan...barulah seragam, seia dan sekata...hehehe...

so muskil punya pasal, tak jadi aku beli susu tuk abam...
kena bincang ngan hubby dulu...tadi aku beli sebeg DD drypers dan sepeket susu DL 123 perisa madu tuk adik...sepeket jadilah kan tuk adik, sebab dia ni siang jek FM malam dan kalu ngan ibu...dia BF la jawabnya...tak dipandanya FM tu...hewww....

notadijariku: terkejut semalam dapat panggilan dari pihak nuffnang...
ada projek terbaru...hopefully sukses...mekasih nuffnang sebab memilih aku...
cehh, over, cam aku ni blogger femes...puii...

13 comments

Tuesday, February 26, 2013 8:41:00 AM

cantik packaging

Tuesday, February 26, 2013 8:51:00 AM

la..yeke..tak tau aku wei..anak3 aku dahla minum dugro madu..nak ke dia minum ade kurma..dahla amsyar dia klu rs susu lain kit dia ckp tak sdp..adeh...

Tuesday, February 26, 2013 8:54:00 AM

tak lama la tu blogger pemes amous tu..agagagagagagga....sy dah tau lama dah yg dugro ni ada perisa N packging baru ni...syawal still ngan asli punyer...dier x suke maneh..kakakakka

Tuesday, February 26, 2013 9:10:00 AM

ehem²..projek apa tu ye dr nuff?? hehehe

Tuesday, February 26, 2013 9:25:00 AM

alamak!senasib la izzul dgn abam mok nnt..taktau la boleh terima ke x susu coklat strawbery tu..gusar nye ati ini..

Tuesday, February 26, 2013 9:36:00 AM

Bab tukar2 susu tu yg menyeramkan. Klu si Aydin ni, x blh lgsg susu lain selain DL.

Tuesday, February 26, 2013 9:36:00 AM

hebat tu kak dpt call dr nuffnang .....tak sabo nk tau pasal ape .. nk jd blogger femes gak ni ...tp ko mmg femes dikalangan kami ni

Tuesday, February 26, 2013 10:17:00 AM

packing cantik...
nyum2 mesti bestkan

Tuesday, February 26, 2013 10:20:00 AM

coklat strawberi??yum..yum..hehehe..adwa minum anmum jer..perisa asli..tak mo perisa madu & pelbagai..asli lg senang.. ingat umuo die setahun nak try susu lain..

Tuesday, February 26, 2013 10:48:00 AM

ah ah..Ayu pun baru beli susu nie..Ian memang minum choc..tak tau la dia minum ke tak susu choc strawberry nie...Iris plak baru nak tukar choc sbb dia tengok Abg Ian dia minum choc...

wah..dapat call dr Nuffnang..cita la..

Tuesday, February 26, 2013 11:14:00 AM

Tu lah. Macam2 perisa plak. Tapi anak aku minum yg asli jer.

Beb, aku pon dpt call dari nuffnang. Pastu check email, dorang ada hantar last week, tapi aku tak perasan...cis...Harap2 ada lah rejeki kita yer ☺☺

Tuesday, February 26, 2013 3:38:00 PM

wahh ada yg perisa madu kurma.. mau beralih arah blk ni.. sbb dulu anak minum yg ni skrg dah tukar dutch lady hihihihihi...

Tuesday, February 26, 2013 4:16:00 PM

Yg ya lak si adik mmg minum dd yg asli...ya gatal tukar perasa buah n sayur....sekali xnk minum...nasib la ad ank buah ni...dia mmg xkisah minum susu apa pun...

Samala adik bila ya keja minum fm...bila ya balik keja bf je la...





Post a Comment